9 Mayıs 2010 Pazar

Penis Estetigi Nasıl Yapılıyor

Penis büyütme estetik ameliyatı nasıl yapılıyor?

Prof.Dr. Halim Hattat: Uygulanabilen bir çok yöntem var. Operasyon öncesi kişiye, ne kadar uzunluğa ya da kalınlaşmaya sahip olabileceği anlatılır.

Ameliyatla iki-üç cm. uzama elde edebiliyoruz. Sonrasında dokunun yeniden büzüşmesini engellemek için ağırlık egzersizleri yanında kalça bölgesinden alınan yağ dokusu ya da suni dokular kullanılıyor.

Yüzde yüz kalın hale getirebiliyoruz. Yine de mümkün olduğunca müdahaleden kaçınmak gerekir. Sertleşme problemi olan kişilerde çeşitli tiplerde penil protezler kullanılarak sertleşme problemi giderilir.

erkekcinselestetigiErkekler neden cinsel estetik ihtiyacı duyuyor?

Prof.Dr.Halim Hattat: Erkeklerin bu konuya çok önem vermelerinin sebebi, bunu bir erkeklik, güç ve cinsellik simgesi olarak görmeleridir.

Özellikle cinsel deneyimleri sırasında yaşadıkları kötü bir anıdan etkilenmiş kişilerde bu durum bir takıntıya dönüşebiliyor. Kadının daha çok uyarılacağı ve tatmin olacağı zannediliyor. Bu yönüyle doğru olanı öğrenebilmek için uzman bir doktor ile görüşülmesi gerekmektedir.

Uygun olan vakalarda penis büyütme operasyonları gayet mantıklı ve uygulanan bir yöntemdir. Biz bu operasyona karar vermeden önce kişilerin psikolojik ve fizyolojik koşullarını inceliyoruz. Karar verilip operasyon uygulanan hastalar sonuçlardan son derece memnun kalıyor.Penis Estetigi Nasıl Yapılıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder