28 Haziran 2010 Pazartesi

bosalma süresini uzatma

Parmak uçlarından mutluluğa giden yolculuk
Parmaklarınızla birbirinizi mutlu etmeye ne dersiniz? Eşinizle ellerinizi kullanarak birbirinizi tatmin etmeye çalışın. Eğer eşinizin kontrolünü kaybettiğini hissederseniz, biraz ara verin, sonra tekrar devam edin. Bu egzersiz hem birbirinizin vücudunu tanımaya yardımcı olur hem de eşiniz uzun süre boşalmadan sevişmeyi öğrenebilir.

yatak odası younları

Tatmin olmadığınızı bilsin
Eşlerin erken boşalma problemini kadınlar farklı değerlendirip ümitsizliğe kapılıyor. Onlar için bu durum arzulanmadıkları anlamına geliyor. Ümitsizliğe kapılmak yerine, bu sorunun nedenlerini öğrenmeye çalışın. Sizinle konuşmasını sağlayın. Çünkü aslında eşiniz sizinde cinsellikten en az kendi kadar tatmin olmanızı istiyor. Eğer tatmin olmadığınızı ona söylemezseniz, o bu durumu önemsemediğiniz düşünür ya da hiç farkında değildir.

Kısa molalarla zevke adım adım
Eşinizin boşalacağını anladığınız anda birleşmeye ara vererek bir süre bekledikten sonra tekrar devam edebilirsiniz. Bu yöntemle eşiniz kendi durumunu, beden fonksiyonlarını gözlemleyip boşalma anını belirleyebilir.

Yatakta kontrolü ele geçirin

Eşiniz üstte olduğu klasik birleşme pozisyonu yerine, siz onun yerine geçmeyi deneyin. Çünkü eşinizin üstte olduğu pozisyonlar boşalmanın gerçekleştirilmesi için pek elverişli değildir. Eşinizin rahat olduğu kolay gevşeyebileceği efor harcamayacağı pozisyonda boşalma kontrolünü daha rahat yapabilir. Böylece daha uzun süre sevişebilirsiniz.

Hedefe yönelik basınç işe yarıyor

Boşalma anı geldiğinde penis ucu, baş ve işaret parmağıyla kavranır ve boşalma hissi gidene kadar basınç uygulayın. Boşalma anı geldiğinde eşiniz ya da siz bunu yapabilirsiniz, sadece çok fazla bastırmamaya özen gösterin. Bu tekniği 4 ya da 5 kez uygulayıp, ilişkiye devam edebilirsiniz.

Yavaş hareketler uzun soluklar

Penis ucundaki hassas sinirleri çok fazla uyarmamak için birleşme sırasında yavaş hareket etmek, derin nefes almak ve sakin olmak gerekir. Bu sayede klitoris sürekli uyarılırken, penis sürtünmelerden çok fazla uyarılmaz. Sevişme sırasında sakin olun ve derin derin nefes almaya çalışın. Zihnen ve bedenen gevşemek size çok yardımcı olarak, duyarlılığı azaltacak, boşalma süresi uzayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder