4 Temmuz 2010 Pazar

evde penis büyütmek

İnsanların aklındaki en büyük sorularından bir tanesi evde penislerini nasıl büyütecekleridir. bunun temelinde utangaçlık ve sıkılganlık duyguları yatmaktadır.

Doğal yöntemlerle evde nasıl penis büyütülür?

Bu sorunun cevanı modern bilide değildir. doğal yöntemlerle penis büyütmek oldukça zahmetli bir iştir. bir çok insan penisini büyütmeç için evlerindeki rahat ortamı ister ve bu rahat ortamda penislerinin daha büyük olacağını düşünürler. artık bir çok insan “evde penis büyütme için ” doğal yolların olduunu bilmektedir. tabi penis büyütürken bazı cerrahi oprerasyonlar ve ameliyatlar da gerekebilir. ancak işin başındaysanız hemen bıçak altına yatmanın gereği yoktur.

Penis büyütme cihazları penisi ne kadar büyütür

günümüzde erkeklerin bir çoğu penis büyütme cihazları ile penislerinin 2 katı kadar uzayacağını süşünmektedir. bu yanlış bir inanıştır. penisiniz penis büyütme cihazlarıyla en fazla 6-7 cm uzar daha fazlasını beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız. tabi penisinizin 6-7 cm uzaması da gayet yeterlidir. Penis içine kan dolunca sertleşen bir organdır.
Penisin içinde olan kan bir ereksiyon elde her zaman% 90 tutan bir oda olduğunu.Sadece bu nedenle sorunuzun “için nasıl penisin doğal” büyütebilir cevap almak, daha büyük ve kalın doğal büyümek değil kendisi penise. bu neredeyse imkansız olan kan haline Corpora Cavernosa sınırlıdır akan bir alanın boyutunu beri. Bu “nasıl doğal olarak” bu nedenle daha fazla kan yapmanıza Corpora Cavernosa kapasitesi artan bir yalan benim penisin büyük yapabilirsiniz sorunun yanıtıGenişlemenin tek gerçek anlamı Corpora Cavernosa bir tutma kapasitesini büyütmek içindir. Doktorların sayesinde ve araştırmalar, bu extenders bu cazibe gibi çalışacak ve siz istediğiniz uzunluğu elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder