13 Temmuz 2010 Salı

bozulmuş kızlık zarı şekilleri

iskolik-mutsuz-cinsellik

Kızlık Zarının Bozulmuş hali video, kızlık zarı nasıl bozulur resimli anlatım,Kızlık Zarının Bozulduğu Nasıl Anlaşılır, kızlık zarı video, kızlık zarı resimli anlatım, kızlık zarı nasıl dikilir, kızlık zarı nasıl yırtılır,Kızlık zarının bozuk olup olmadığı sadece konusunda uzman bir hekim tarafından anlaşılabilecek bir durumdur. Bu işlem genel olarak çok kısa sürer ve herhangi bir acı hissi vermeyen bir kontrol yöntemidir. Evde kendi başınıza aynanın karşısında yada farklı bir şekilde bakma yöntemi ile kızlık zarınızın bozulup bozulmadığını görme imkanınız yoktur fakat kızlık zarınızı ayna bakarak kendiniz de görebilirsiniz fakat bozulup bozulmadığı ancak bir kadın doğum uzmanı tarafından yapılan incelemeden sonra anlaşılabilir.

Ülkemizde de çok önem verilen bu konu hakkında aslında oldukça büyük yanlışlıklar bulunmakta özellikle her cinsel ilişkide kızlık zarının bozulabileceği kanısı çoğu insan da olmakla beraber bu kanı tamamen yanlıştır çünkü bazı kadınlardaki kızlık zarı çok kalın veya elastik bir yapıda olmasından dolayı ancak doğum yoluyla bozulan kızlık zarlarına rastlanabilmekte.

Aşağıdaki kızlık zarı resimlerine bakarak sizde kızlık zarları hakkında genel bir kanıya varabilirsiniz.

Birazda kızlık zarının tamir edilip edilmeyeceği konusunda bilgi verelim genel olarak kızlık zarları yukarıdaki resimlerde görüldüğü gibi bir yapıları vardır her kızlık zarı kendine has bir özellik gösterir ve bozulması kişiden kişiye farklılık gösterir. Doğumda bile bozulabilen kızlık zarlarına rastlanabilinmektedir.

Kızlık Zarı Nasıl Bozulur?

Kızlık zarının bozulması kişiden kişiye değişen bir durum olmakla birlikte genel anlamda cinsel ilişki ile kızlık zarı bozulur fakat daha öncede belirtildiği gibi bazı kızlık zarlarının farklı yapıda olmasından dolayı bu kızlık zarları ancak doğum anında bozulabilir ve yine bazı kızlık zarlarının yapılarının çok ince olmasından dolayı bu zarlarda en küçük bir müdahalede bile bozulabilir ( Kısa süren bir cinsel temas yada düşme, veya vajinaya dışarıdan olabilecek bir darbe vs). Bu durum tamamen kişinin kızlık zarının yapısına bağlıdır tabi genel olarak kızlık zarlarının çoğunun cinsel ilişki sırasında bozulabileceğini söylememiz de mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder