30 Haziran 2010 Çarşamba

esim beni tatmin etmesi için ne yapmalıyım

Keşke partneriniz sizi her seferinde zevkin doruklarına ulaştarsaydı değil mi? Bu hiç de zor değil, ona yol gösterin yeter!
Onunla her seks yaptığınızda orgazm olduğunuzu hayal edin. Kulağa çok hoş geliyor değil mi? Fakat gerçek şu ki bir çoğumuz her zaman orgazma ulaşamıyoruz. Amerikan Cosmopolitan'ının geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği seks araştırmasına göre; araştırmaya katılanlardan sadece yüzde 18'i her zaman orgazm olabildiklerini söylüyorlar. Ancak zevkin doruklarına çıkabilme şansınızı arttırmanın kolay bir yolu var.

Tek yapacağınız erkek arkadaşınıza ne yapması gerektiği konusunda yardım etmek. Sizi zevkin doruklarına çıkarmak erkekler için çok büyük bir heyecan kaynağıdır; fakat çoğu, kadınların neye ihtiyaç duyduğundan emin değildirler. Partnerinize nerede, nasıl ve ne zaman size dokunacağını göstererek ve söyleyerek, sizi doruklara çıkaracak ve yüzde 100 tatmin sağlayacak anahtar bilgileri verebilirsiniz.Dersleri şehvetli hale getirmeyi ve egosuna karşı duyarlı olmayı unutmayın. Böylece kendini çömez bir delikanlı gibi hissetmeyecektir. Onu baştan çıkarıcı bir şekilde eğitmek için önerilerimizi izleyin ve daha öncekilere göre daha fazla zevk alın.
Onu Eğitme Tavsiyeleri

El Becerisini Geliştirin: Elle uyarma, kıvılcımları ateşlemenin harika bir yoludur, tabii erkek arkadaşınız doğru yapabildiği sürece. Bir dahaki sefere birlikte eğlenirken, utangaç bir edayla elini bacaklarınızın arasına yönlendirin ve bunun harika hissettirdiğini fısıldayın. "İçten kelimelerle ödüllendirme çok önemlidir" diyor "Big Massive Orgasm" (Büyük Orgazm) adlı kitabın yazarlarından Steve Bodansky. Onu harekete geçirmek için her zaman kullanmaya alışkın olduğu eli yerine (Bu elini sonraki daha cambazlık isteyen oyunlarda kullanacak.) diğer elini vajinanızın üst çıkıntısı üzerine yerleştirin. Sonra yalnızca "Buraya dokunman harika" deyin ve avuç içinizi elinin üzerine bastırarak klitorisiniz üzerinde ve onu çevreleyen bölgede yavaş, sürekli daire hareketleri yapın. Sonra onu, başka bir şehvetli istekte bulunmadan önce hareketi birkaç dakika da kendisi yapabilmesi için bırakın. (Bu sırada iniltileriniz onu cesaretlendirecektir.) Tam uyarılmış hissettiğinizde ve daha yoğun bir etkiye hazır olduğunuzda ona klitorisinizi uyarmaya devam etmesini söyleyerek diğer elinin bir ya da iki parmağını yavaşça vajinanızın iç ön duvarına yönlendirin. Eğer onu tatlı bir dille yönlendirirsiniz, sözlerinizi eğitici bir ders şeklinde algılamayacaktır. Tatlı iniltiler ve tutkunuzun ateşlendiği anlarda kalçalarınızın hareketiyle seksi havayı koruyun. "Biriyle birlikte olurken daima ona, dokunduğu yerlerin hoşuma gittiğini söylerim, bu her zaman doğru olmasa da. Sonra kendine güveni tam olarak oluştuğunda dokunmasını istediğim yere ulaşması için 'işte burası' ya da 'biraz daha yukarısı' şeklinde yol gösteririm" diyor 25 yaşındaki Filiz ve ekliyor: "Dokunuşları tam hedefe ulaştığında ise 'Evet, işte bu!' diyerek baskıyı ve hızı azaltmadan devam etmesini sağlarım." Buradaki püf noktası, partnerinizi, sizi inanılmaz hissettirdiğine inandırmaktır.
Dilini Kullanmasını Sağlayın: Partneriniz üzerinizde aşağılara doğru inmeye başladığında iniltinin ötesindeki herhangi bir mesajınızı yorumlamasının çok zor olduğu açıktır. Bacaklarınız kulakları için ses geçirmez olacaktır ve istediğiniz son şey de yukarı bakıp "Ne dedin?" diye sormasıdır. O yüzden sizi en iyi şekilde tatmin edebilmesini sağlamanın en iyi yolu vücut dilini kulanmanız olacaktır. Daha fazla ya da daha az basınç isteğinize göre başını yönlendirebilirsiniz. Eğer bu, onun için anlaşılması güç olursa, daha basit bir yolla parmaklarınızı onun ağzıyla vücudunuz arasına koyabilirsiniz. 31 yaşındaki Ceyda bu tekniği uyguladığından bahsediyor: "işaret parmağım ve orta parmağımla bir V şekli oluşturuyorum ve o da içgüdüsel olarak parmaklarım arasındaki bölgeye yoğunlaşıyor. Sonra yine bu şekilde onu tam istediğim yere yönlendiriyorum" diyor.

İşte partnerinize ekstradan itibar kazandıracak az bilinen bir bilgi: Klitorisinizin bir yanı, diğerine oranla daha duyarlıdır ve sizi doyuma ulaştırmaya daha yatkındır. Hangi tarafın daha iyi hissettirdiğini keşfetmek için sağ bacağınızı vücudunuzun hizasında uzatırken, sol bacağınızı dizinizden kırık ve dışarıya doğru açı yapacak şekilde tutarak bu küçük ve sizi ürpertmeye programlı noktayı onun için daha ulaşılabilir hale getirin. Sonra bacaklarınızı değiştirin. Hangisinin ateşleyici taraf olduğunu bulduktan sonra ellerinizi partnerinizin başının arkasına koyun ve uygulamasını istediğiniz ritmde kalçalarınızı hareket ettirin. Zevk almaya başlamanız zaman alırsa, boynunun dinlenebilmesi için uzatmış olduğunuz bacağınız üzerine doğru, diğeri kıvrık olarak (Bir omzundan destek alın ki başı sandviç olmasın.) yatın. Böylece en zevkli bölgelerle temasını koruyarak başını bacağınızın üzerinde dinlenebilir.

Yavaş Olmayı Öğretin: Erkekler gördükleri şeylerden çok kolay tahrik olduklarından, partneriniz sizi çıplak gördüğü anda işi hemen bitirmek isteyebilir. Bu yüzden sizin tam bir cinsel ilişki moduna girmenizin daha uzun sürebileceğini anlamayabilir. "Bazı zamanlar erkek arkadaşım, ben seksi düşünmüyorken ya da daha ısınmamışken inanılmaz bir istekle hemen ikinci hamleye geçmek istiyor" diyor 23 yaşındaki Derya. "Tek istediğim bacak aramda bir şeyler denemeden önce vücudumun diğer yerleriyle de ilgilenmesi" diye ekliyor. Eğer erkek arkadaşınız kısa bir önsevişmeden sonra ilişkiye balıklama dalıyorsa yapmanız gereken biraz ara vermesini, yavaşlamasını sağlamak. Peki ya bunun basit ama şehvetli yolu? Partneriniz sırtüstü yatarken bacaklarınızı açarak üzerine oturun, böylece cinsel organı içerde değil ancak altınızda olacak. Bu pozisyon, siz seksi bir yerde tünemiş otururken, onun cinsel organının kontrolünüz altında köşeye sıkışmış olarak kalmasını sağlayacak ve ikiniz de harika hissedeceksiniz. Bu pozisyonda ona doğru eğilebilir, onu okşayabilirsiniz. O da sizi öpebilmek için harekete geçecektir ya da onu oturur pozisyona gelmesi için teşvik edip, boynunuzu, omuzlarınızı ve göğüslerinizi öpebilmesini sağlayabilirsiniz. Bu sırada klitorisinizi ona yavaşça sürtebilirsiniz. Büyük hamleye hazır olduğunuzda "Seni hissetmek için yanıp tutuşuyorum" gibi bir cümle söyleyebilirsiniz. Birkaç kere bu taktikleri tekrarladıktan sonra ya da çabuk öğreniyorsa bir defadan sonra, tam bir ilişkiden önce önsevişmeye ihtiyaç duyduğunuzu anlayacaktır.

Hızlandırılmış Kapsamlı Kurs İkiniz de tam havanızdayken ona nasıl daha ileri gideceğini ve klitorise ya da G noktasına nasıl daha iyi temas edebileceğini, egosunu incitmeden göstermek, sizin doruğa ulaşabilmeniz için çok önemli. "Erkek arkadaşım beni doruğa ulaştıracak yerleri keşfetmek için bir saat uğraşır ancak yine de başaramaz" diye itiraf ediyor 25 yaşındaki bir bayan ve "Nasıl yapması gerektiğini ona söylemek istiyorum, ama onu incitmekten korkuyorum" diyor.

Niçin bazı hareketlerin diğerlerinden daha iyi hissettirdiğini açıklamak, sizi tatmin etmek için gereken taktikleri geliştirmesine yardımcı olacaktır. Üstteki kadın rolünü oynarken klitorisinizi onun pelvis bölgesine sizi en çok uyaran şekilde bastırın. Sonra neden bu hareketin işe yaradığını anlatın. Düşündüğünüzün tersine, bunun anatomik bir konferansı andırması gerekmiyor. "Teması hissediyor musun? İşte hoşlandığım tarzda sürtünme bu" gibi bir cümle sizi orgazma götürecek şeyin genital can damarına dokunma olduğu mesajını ona ulaştıracaktır.

G noktasına ulaşabilen bir pozisyonda aynı şeyi tekrarlayın. Hedefi tam onikiden vurduğunda "işte bu! Harika!" diyerek bunu belirtin. G noktasına ulaşan köpek pozisyonu da çok tatmin edicidir. Sizinle ilişkiye arkadan ve aşağıya doğru bir açıyla girerse, cinsel organı vajinanızın G noktasının
bulunduğu ön duvarı ile temas edebilecektir. Daha yavaş ya da daha hızlı gidip gelmeler mi istiyosunuz? Ellerinizi kalçanızda tam onun gidip geldiği yerin üstüne koyun. Bu onu yavaşlatacaktır. Eğer onu daha derinlerde hissetmek istiyorsanız kalçanızı ona doğru itebilirsiniz. Zevkinize göre ince ayar yapabilirsiniz. Üzerinizdeki omuzlan yukarı doğru itip "Altında hareket edebildiğim zaman daha iyi hissedebiliyorum" diyebilirsiniz. Vücudunu üzerinizden çektiğinde bu size kalçanızı rahatça hareket ettirebilme ve
serbest kalan ellerinizle kendinizi uyarabilme olanağı sağlayacak. Üstü kapalı şekilde, yanlışlarını doğrulara dönüştürme yoluyla neyin işe yaradığını kavrayacak ve bunu bir dahaki sefere uygulayacak. BU KADAR.

eşime ateşli cekici gözükmek istiyorum

Seksilik sadece vücudumuzun belli bir bölgesine atfedilecek bir durum değil tabii... Her ne kadar erkeklere öyle geliyorsa da, seksi bir kadın aslında bakımlı kadın demektir.

O halde hemen şu önerileri uygulayın ki, durmadan en seksi kadın seçilen kimi ünlü kadınlardan bir farkınız kalmasın.
Neyimiz eksik di mi?

Dudaklar için
Seksi dudaklara sahip olmak için iki seçeneğiniz var, ya kırmızı renkte ruj ya da dudağın doğal rengi. İlk durumda kırmızının teninizle uyumlu bir tonunu yakalamanız gerekiyor. Rujun düzgün ve kalıcı olması için ruju fırçayla sürebilirsiniz. Ruju sürdükten sonra bir kat da parlatıcı kullanın. Dudaklarınızın doğal renginde kalmasını istiyorsanız sadece parlatıcı sürün.


Göğüsler için
İçinde pırıltılar bulunan bir kremi dekolte bölgenize sürün! Teniniz beyazsa pembe tonlarında ışıltılar taşıyan kremi tercih edin. Yanık tenliyseniz, tercihinizi altın rengi ışıltılar taşıyan bir kremden yana kullanın. Büyük bir fırça ile iki göğsünüzün arasına bronz toz pudra sürmeniz de göğüslerinizin daha yuvarlak görünmesini sağlar.


Saçlar için
Saç renginizin birkaç ton açığından gölgeler yaptırarak her zaman "ışıltılı" görünebilirsiniz. Bir başka öneri de saçınıza parfüm sürmeniz. Ensede bol toplanmış topuzun her zaman seksi göründüğünü de hatırlatalım. Uzun saçlıysanız saçınızı gün için de fırçalamayı ihmal etmeyin.


Ayaklar için
Bacaklarınız bronzsa pırıltıları olan kremlerden sürebilirsiniz. Topuklarınızın pembe görünmesini de sağlamalısınız. Ve tabii ayakkabı seçimi. Topuklu, sivri ayakkabıların seksi olduğu kesin. Ancak rahatsız ayakkabılar duruşunuzu bozup nasırlara sebeb olabileceğinden ayakkabı seçiminde rahatlığı ve kaliteyi ön planda tutun.

Boyun için
Ensenizi açıkta bırakacak bir saç modeli boynunuzu gözler önüne serecektir. Birkaç damla parfüm, boyuna sürülen tem renginde pudra, hafif sarkıntılı küpeler dikkati boyuna çekmek için yeterli. Boynu tümüyle açıkta bırakmak ya da ince bir kolye takmak da size kalmış bir seçim.

Eller için
Tırnaklarınızın hepsi aynı uzunlukta olmalı. Tırnaklarınız farklı boylarda ise tercihinizi doğal renklerden yana kullanın. Kısa kesilmiş ve parlatıcı ile doğal bir görünüm almış tırnaklar da seksi olabilirler. Enteresan, ama çok dikkat çekici olmayan bir yüzük de farklı bir stil yaratmanızı sağlayabilir.

Vibratör secimi

Kendinize Uygun Vibratörü Bulma

Alışveriş için fikir edinin. Vibratörler birçok alışveriş merkezinde, kataloglarda, internet yoluyla, ucuza mal satan mağazalarda ve eczanelerde satılır. Kullanım amaçları nedeniyle son derece popülerdirler. Masaj, gevşetme, vücudu uyarması. Bu yüzden vibratör alırken utanmak için bir sebep yok.

Birkaç değişik modeli karşılaştırmaya çalışın. Elinize iyice oturuyor mu, tutması rahat mı? Eliniz ya da kolunuz yorulur mu? İmkanınız varsa düşündüğünüz tüm modelleri çalıştırarak elinizde tutun, böylece titremeyi hissedebilirsiniz. Bazımodeller size daha "iyi" gelebilir. Sağlam, hafif ve çok büyük olmayan bir vibratör satın aldığınızdan emin olun. Bu aşamada pille çalışan vibratörleri önermiyoruz. Kadınların hoşuna giden iki vibratör bulduk. Biri birçok alışveriş merkezinde bulabileceğiniz el koymak için yeri olan, diğeri ise "Prelude" diye adlandırılan elle tutulan model. Bu model diğeri kadar kolay bulunamayabilir. Partneriniz varsa vibratörü beraber kullanacağınız için alışverişe beraber çıkıp seçimi birlikte yapmak isteyebilirsiniz.

bayanların vibratör kullanması

VİBRATÖR KULLANMA


İş cinselliğe gelince birçok kişi farklı hisseder. Kişisel gelişim programının bir sonraki evresinde kendinizi tanımanın bir başka yolu olarak vibratörü kullanırken rahat olmanızı istiyoruz.

Elektrikli vibratör kullanma fikri size neler hissettiriyor? Belki ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsunuz ya da sonsuza kadar ona gereksinim duyacağınızdan, başka yollarla doyuma ulaşamayacağınızdan korkuyorsunuz.

Vibratör kullanmayı yapay buluyorsanız onu cinsel tepkilerinizi geliştirmenize yardımcı olarak düşünmeye çalışın. Vibratör cinselliğinizi keşfetmenin bir başka yolu. Cinsellikte doğal ve doğru olan ne varsa bunlar genellikle gençken öğrendiklerimizden gelir. Belki de bu program süresince bazı fikirlerinizi değiştirdiniz. Örneğin bu çalışmayı okumaya başlamadan önce kendi kendinizi uyarmak ya da mastürbasyon yapmak konusunda şimdikinden farklı düşüncelere sahiptiniz.

Cinsel olarak sizin için neyin doğru ve doğal olduğunu keşfettiğinizi ve kendinize kısıtlamalar getirmediğinizi umut ediyoruz. Örneğin rahatlama egzersizlerinin, bazı fantazilerin ya da porno yayınlar okumanın havaya girebilmek için size yardımcı olduğunu görmüş olabilirsiniz. Belki de ıslaklık kendinize dokunmayıdaha zevk alıcı hale getiriyor. Vibratörü de sizin için doğru ve doğal olanları keşfetmek için kullanmayı deneyin.

Kadınlar genellikle vibratör kullanarak orgazm olmaktan kaygılanırlar. Yapay bir orgazm olacağını ve zevk alamayacaklarını düşünebilirler. Aslında vibratörle uyarılmak diğer uyarılma yöntemlerinden farklıdeğil. Hatta bu aletin arkasında bir insan olduğunu hatırlayın. Vibratörün kontrolü altındasınız. Ellerinizle en iyi nasıl dokunduğunuzu keşfettiğiniz gibi aynışekilde vibratörle keşfedeceksiniz. Vibratör sabit bir uyarıcı sağladığı halde en duyarlıyerleri bulacak olan sizsiniz.

Bir partneriniz ve vibratörle ilgili ne düşüneceği hakkında kaygılarınız varsa ona bu bölümü okutabilir, olumlu ve olumsuz düşünceleri değiştirebilirsiniz. Biz partnerin vibratörü bütün vücudunda gezdirmesini tavsiye ediyoruz. Bazıerkekler cinsel organlarının vibratörle uyarılmasından hoşlanıyor, bazıları çok gergin oluyor. Her iki durumda da çiftler vibratörden zevk alacakları bir yol bulabilirler.

Vibratörü her ikinizin vücudunda da kaslı bölgelerde (cinsel organlar hariç) kullanarak başlayın-özellikle sırt, boyun, kol ve bacak kasları. Değişik şeyler deneyin ve vibratörün buraları rahatlatıp rahatlatmadığını görün.

Yeni bir şey denemeden önce şüphelerinizin olması normal. Vibratör kullanmayı diğer elektrikli aletleri kullanmak gibi düşünmek olası: aletleri hayatımızı kolaylaştırmak, daha çok zevk almak ve daha ilginç tatlar almak için kullanıyoruz.

Vibratör tam olarak ne demek?

Vibratör küçük bir alettir -elinizde tutabilirsiniz- düzenli bir şekilde titrer. Vibratörler elektrikli de olabilir, pille de çalışabilir. Değişik şekillerde ve ebatlarda olurlar: Bazılarında titremenin hızını ayarlayan (yüksek alçak) düğme, vücudun farklı bölümleri için ek parçalar ve dokununca acıyan kasları uyuşturmak için ılıklık vardır. Bazıları elde tutulur ve bazılarında elinizi yerleştireceğiniz yer vardır, parmaklarınızın ve elinizin titremesine sebep olur.

Sıkı kasları yumuşatmak ve gevşemenize yardımcı olmak için vibratörler harika aletlerdir. Cinsel organınızda da çok hoş hisler uyandırırlar. Parmaklarınızla uyarırken, cinsel organınızı ovuyorsunuz, okşuyorsunuz. Vibratörün yaptığı aynışeyin daha hızlısı, bir elin yapabileceğinden çok daha hızlı ve düzenli olanı. Özellikle orgazm olmayı öğrenirken bazı kadınlar bu nitelikte cinsel uyarılmaya ihtiyaç duyar.

Belki de vibratör kullanımıyla ilgili en büyük korku ondan zevk alınması, orgazm olunması ve sonsuza dek ona bağımlı kalınmalısıdır. "Bağımlı" olacağınızdan korkmak, vibratörün sağladığı zevk alma duygularını tadamamanıza sebep olur ya da onu kullanmak için yeterince rahat olmanızı zorlaştırır.

Şimdi rahatlamaya çalışın ve kendinize bir şans verin. Birçok kadın vibratör yardımıyla orgazma yaklaştıklarında başka yöntemlerle doyuma ulaşmayı öğrenebiliyor. Birkaç kez orgazm olduktan sonra, orgazma yaklaştığınızda verdiğiniz tepkileri genişletmek için yapabileceklerinizi bu bölümün sonunda tartışacağız. Şimdilik bu tür bir uyarıcının size uygun olup olmadığınıanlamak için kendinize bir şans verin.

Kendinize Uygun Vibratörü Bulma

Alışveriş için fikir edinin. Vibratörler birçok alışveriş merkezinde, kataloglarda, internet yoluyla, ucuza mal satan mağazalarda ve eczanelerde satılır. Kullanım amaçları nedeniyle son derece popülerdirler. Masaj, gevşetme, vücudu uyarması. Bu yüzden vibratör alırken utanmak için bir sebep yok.

Birkaç değişik modeli karşılaştırmaya çalışın. Elinize iyice oturuyor mu, tutması rahat mı? Eliniz ya da kolunuz yorulur mu? İmkanınız varsa düşündüğünüz tüm modelleri çalıştırarak elinizde tutun, böylece titremeyi hissedebilirsiniz. Bazımodeller size daha "iyi" gelebilir. Sağlam, hafif ve çok büyük olmayan bir vibratör satın aldığınızdan emin olun. Bu aşamada pille çalışan vibratörleri önermiyoruz. Kadınların hoşuna giden iki vibratör bulduk. Biri birçok alışveriş merkezinde bulabileceğiniz el koymak için yeri olan, diğeri ise "Prelude" diye adlandırılan elle tutulan model. Bu model diğeri kadar kolay bulunamayabilir. Partneriniz varsa vibratörü beraber kullanacağınız için alışverişe beraber çıkıp seçimi birlikte yapmak isteyebilirsiniz.

Vibratörü Kullanma

Seans hazırlıklarınızı yapın. İsterseniz vücudunuza losyon ya da yağ sürün. Hiçbir zaman vibratörü suyla temas ettirmeyin, suya yakın yerlerde kullanmayın. (Örneğin banyoda) Vibratörle vücudunuzu keşfetmeye başlayın. Yüzünüzü, kafatasınızı, boynunuzu, omzunuzu, kollarınızı, ellerinizi, göğüslerinizi, vb keşfedin.

Bir süre sonra vibratörü cinsel organınıza getirin. Titreşimlerin özellikle klitorisi ne kadar etkilediğini görünce şaşırabilirsiniz. Daha önceki aşamalarda elinizle yaptığınız gibi vibratörü hareket ettirin, yerini değiştirin. Farklı bölümleri varsa onları da deneyin. Kendinize zaman verin. Uyarılmaya çalışmayın. Gevşeyin ve vücudunuzun bu yeni uyarıcıya verdiği tepkiyi öğrenmeye başlayın. 15 dakika yaptıktan sonra, aşağıdaki soruları düşünün.

1 Uyarılma açısından parmaklarınız ve vibratör arasında ne gibi farklılıklar gördünüz?
2 Vibratörü kullandığınız bölgelerden en çok hangisi etkilendi? Bazı kadınlar göğüs uçlarını ve klitorisi çok duyarlı buluyor. Sizin için de doğruysa bir sonraki kez daha hafif dokunun. Cinsel organınız çok duyarlıysa ilk başlarda iç çamaşırınızın üstünden deneyebilirsiniz. Zamanla vücudunuz bu uyarıcıya alışacaktır. Kadınlar bazen yoğunluğu cinsel organlarına yaymak için küçük bir havlu kullanıyor. Siz de kullanıyorsanız havlunun vajinadan gelen akıntıyıemmediğinden emin olun. Bu kızarıklığa, tahrişe ve yanmaya sebep olur.

Bu genel vücut keşfini en az iki kere yapın. Rahat olduğunuz zaman cinsel organınızdaki uyarıcıya odaklanın ve fantazileri, porno yayınları kullanmayı unutmayın. Vibratörü kullanırken aynı zamanda diğer elinizi de kullanabilirsiniz. Böylece kendiniz için göğüs ya da cinsel organ uyancısı sağlayabilirsiniz.

İlk üç denemede 15 dakika, sonra 15-30 dakika ve daha sonra da 30-45 dakika uygun bir zaman. Orgazm olmayı öğrenirken cinsel organın uyarılmasının 30-45 dakika sürmesi olağandır. Uzun sürüyor diye korkmayın. Orgazm olabilirsiniz, vücudunuz yalnızca desteklenmek istiyor. Bu aşamada en az iki hafta kalın. Fantazi, porno yayınlar, orgazm dürtüleri, vb. kullanmayı unutmayın. Böylece vibratörün verdiği zevk daha da artacaktır.

Birkaç Haftadan Sonra

Eğer şu ana kadar orgazm olamadıysanız, cesaretiniz kırılmış olabilir. Eğer bunun olduğunu düşünüyorsanız, elle veya vibratörle kendi kendinizi tatmin ederek biraz daha devam edebilirsiniz. (Özellikle orgazma yaklaştığınızı hissediyorsanız) Eğer bir partneriniz varsa bölüm 7'e devam etmek isteyebilirsiniz. Bazı kadınlar eşleriyle ek bir gelişme gösterebilirler. Her ne yapmaya karar verirseniz verin, ne öğrendiğinizi ve cinsel açıdan hangi yönlerden geliştiğinizi bir an düşünün. Önemsiz gelişme diye bir şey yoktur. Kazançlarınız için kendinize kredi vermeye çalışın, bu daha fazla değişiklik olacağına dair zaman açısından bir işarettir.

Belki de orgazm oldunuz. Kadınların yaşadıkları bu deneyim karşısında şaşırmaları hiç de garip değil. Orgazmın nasıl olması gerektiğine dair düşünce ve beklentileriniz sizin için gerçek olmayabilir de. Belki siz daha fazlasını beklediniz.
"Duygu birdenbire durdu ve devam edemedim... Orada daha duyguluydu. Hoştu ancak kutlanacak kadar değil."
"Klitorisimi yaklaşık olarak 20 dakika ovaladım ve duygularım birdenbire değişti. Orgazm olduğumu düşündüm ama emin değildim."
Ya da daha azını beklediniz:
"Oldukça açıldığımı hissettim ve bu kez aynı seviyede kalmak yerine vibratörü ve ellerimi de kullanmaya devam ettim. Birdenbire o güçlü, sıcak, kıpır kıpır duygunun bedenimi kapladığını hissettim. Korkunçtu. Yeniden olması için denedim ama şanssızdım."
Aynı zamanda kadınlar orgazm konusunda karmaşık duygularda olabilir; mutluluk ve rahatlamanın yanında hayal kırıklığı. Bu çok doğal belki de hayatınızdaki diğer olaylarda da bu şekilde hissediyorsunuz. Örneğin planladığınız bir tatil, yeni bir işe girmek, ya da olmasını çok uzun zamandır dört gözle beklediğiniz bir olay. Umuyorum kendiniz hakkında olumlu düşünüyorsunuz. Bazı engellerin üstesinden gelebiliyor ve tamamen size ait bir zevki yaşıyorsunuzdur.

Kadınlar bazen kendilerine daha fazla güvenirler. Bazı kadınlar ilk orgazmını yaşadıktan hemen sonra heyecanla bizi arıyorlar. Diğer kadınlar memnunlar ama orgazmın cinsel tatminlerinin büyük bir parçasıolduğunu keşfediyorlar. Ne hissederseniz hissedin, orgazm kendinizi daha iyi tanımanıza yardımcıolacak. Bu duyguyu partnerinizle paylaşsanız da paylaşmasanız da o şimdi sizin bir parçanız. Yaşadığınız tüm gelişmelerle gurur duyabilir ve ileride daha fazla ilerleme kaydedeceğinize emin olabilirsiniz.

Vibratörü Sevdiniz Ama

Şu ana kadar orgazm oldunuz ya da olmadınız. Umarım vibratörle yaşadığınız deneyimlerden hoşnutsunuzdur. Vibratörü kullanan kadınların birçoğu orgazm oldular ve diğer uyancılardaki kadar zevk alabildiler. İşte size cinsel duyarlılığınızı arttıracak birkaç öneri.

Eğer vibratörle orgazmı yaşadıysanız ya da daha fazla zamanla bunun olabileceğini hissettiyseniz, bu yeni cinsel teknikleri denemenize ve orgazmla birçok seans yaşamanıza izin verin. Eğer aldığınız zevki ellerinizi kullanarak artırmak istiyorsanız, seanslarda ellerinizi daha çok kullanın. Elle aldığınız zevki en üst noktaya getirmek için daha çok zaman harcayın, (vibratörle daha kısa zamanda zevk alırsınız.) Bazen güçlü orgazmlar uzun cinsel zevklerden sonra gerçekleşir.

Elle doyumu birçok farklışekilde sağlayabilirsiniz. Örneğin vibratörden en üst düzeyde zevk alabilir ve daha sonra onu bırakıp ellerinizle devam edebilirsiniz. Bunu yaparken aldığınız zevk hızlıca artmayabilir, hatta bazen zevk azalabilir. Eğer aldığınız zevk azalırsa cesaretinizi kaybedebilirsiniz. Bunun olmasına izin vermeyin. Uyarıcıları değiştirdiğinizde bazışeylerin yavaşlaması doğaldır. Bolca zamanınız olduğunu hatırlayın, size zevk verdiği sürece kendinizi elle doyuma ulaştırmaya devam edin.
Bir daha ki sefere değişimi elle doyumdan vibratöre doğru yapmayı deneyin. En yüksek düzeyde zevk almayı başarabilirsiniz. Daha sonra orgazm sırasında vibratör kullanmadan yalnızca ellerinizi kullanmak istiyorsanız orgazma birkaç saniye kala ya da orgazmın başlangıcında vibratörü bırakıp yalnızca elinizi kullanın. Bir kez orgazm olursanız elle doyuma geçtiğiniz noktayı değiştirerek kendi kendinizi doyum seanslarınızın başlarında bu noktaya adım adım yaklaşabilirsiniz.

Zevk almanızı artıracak bir başka yöntem ise seans sırasında hem ellerinizi hem vibratörü beraber kullanmaktır. Bu çok heyecan verici olabilir, çünkü kendiniz değişik duygular yaşıyorsunuz. Farklıdokunuşlar, tempolar, basınçlar. Seanslarınız ilerledikçe vibratörü daha az kullanıp elle doyuma daha çok önem vermeye başlayacaksınız. Önemli olan başlangıçta bunu yalnızca kısa seanslar halinde denemek.

Örneğin: Hem elinizi hem vibratörü kullanarak biraz zevk alın, birkaç saniye yalnızca elinizi kullanmayıdeneyin, ellerinizi ve vibratörü kullanmaya birkaç dakika daha devam edin. Memnunsanız ve bireysel seanslarınızda kendinizi zevkin üst noktalarına getireceğinizi düşünüyorsanız devam etmek isteyebilirsiniz. Diğer yandan partnerinizle yeni deneyimlere başlamadan önce daha çok vakit geçirmeye ihtiyacınızın olduğunu hissedebilirsiniz. Biraz düşünün ve sizin için neyin iyi olacağını ve olduğunu partnerinizle konuşun.

penisi yalamakla hamile kalınırmı

Oral Sex (Ağız yoluyla ilişki)

Oral seks

Oral seks bir kişinin cinsel organlarıyla diğer kişinin ağzı arasındaki temasla olan ilişkidir.

Ağız ve cinsel organlar vücudun kolayca uyarılabilen erojenik bölgeleridir.Ve temas haline geçmeleri de kişilere zevk verir.Bütün memelilerde karşı cinslerin birbirlerini ağız yoluyla uyarması vardır denilebilir.(mesela erkek köpeğin dişinin vajenini koklaması ve yalaması gibi,atlarda da erkeğin çiftleşmeden önce dişinin vajenini yalayarak dişiyi ilişkiye hazır hale getirdiği görülür )

Neden oral seks:

- Ağzın ve cinsel organların hassas erojen bölgeler olması,ve birbirlerine verdikleri uyarının ve zevkin yoğun olması bu buluşmayı kaçınılmaz yapmaktadır.

- En önemli avantajlarından bir tanesi de gebeliğe neden olmaması yüzünden çiftler tarafından rahatlıkla kullanılmaktadır.

- Bakireliğin önemli olduğu toplumlarda bu yolla bakirelik korunmuş olmaktadır.

- Erkekte veya kadın da kendi cinsel organını partnerinin ağzında görmekte bir haz yaratmaktadır.

Kadının erkek cinsel organını ağzıyla uyarması; Felliato:latinca fellare (emmek) fiilinden türemiştir.Erkek cinsel organlarını yalamak,emmek,öpmek anlamında kullanılır.Erkeklerin tamamına yakını penislerinin emilmesinden ve bu şekilde boşalmaktan hoşlanırlar.Kadınların bir kısmı da partnerlerini bu şekilde uyarmaktan ve boşaltmaktan hoşlanır. Kadın erkeğini ağzıyla uyarırken genelde onun nasıl hoşlandığını sorar veya yaptığı hareketlere dikkat ederek hangilerinden daha fazla zevk aldığına dikkat ederek kendini yönlendirir.Aynı zamanda ellerini de penis etrafına sararak daha fazla uyarı sağlayabilir .Dikkat edilmesi gereken dişlerin penise acı veya zarar vermemesidir.Kadın partnerini bu şekilde boşaltabilir veya yeterli uyarı sağladıktan sonra cinsel ilişkinin başka biçimlerine geçebilirler.Kadın isterse erkeğin spermlerini yutabilir,sperm yutmakla hamile kalınmaz .Normal koşullarda sağlıklı bir erkekte sperm hastalık taşımaz.

Erkeğin kadın cinsel organını ağzıyla uyarması; Cunnilingus:latince cunnus -vulva(kadın da vajen dudakları) ve lingere:yalamak anlamındadır.Erkeğin kadın cinsel organlarını yalaması ve emmesi anlamında kullanılır .Kadının özellikle klitorisi öpmeye,yalamaya ve emmeye aşırı derecede duyarlıdır.Erkek kadının vajen girişini,vajen dudaklarını,klitorisi yalayarak onu uyarır,cinsel birleşmeye hazırlar veya bu şekilde boşaltabilir ,veya ilişki öncesi birkaç kez bu şekilde boşaltarak daha sonra ilişkiye girebilirler.Cinsel ilişkide erkeğin kadın boşalmadan boşaldığı durumlarda kadını bu şekilde boşaltabilir.ve erkek sertliğini kaybedip ilişkiye devam edemediği zamanlarda kadını bu şekilde rahatlatabilir.Erkekte kadının nasıl hoşlandığını sorabilir ve ona göre yönlenebilir gene dikkat edilmesi gereken nokta dişlerin kadına zarar vermemesidir.vajene hava üflemek gibi şeylere de kadına ağrı veya acı verebilir.Uyarı sırasında kadının vajenined ıslanma artmakta ajenden salgılanan sıvılar dışarı doğru gelmektedir, normalde bunlar zararsız ve mikrop taşımayan sıvılardır ve erkeğe yutması halinde dahi zarar vermez . Oral seks öncesi kadını vajen daha temiz olsun diye sabunla yıkaması vajene zarar verebilir kayganlaşmayı zorlaştırır,yapılmaması gereken bir şeyde o kısımlara sprey sıkmak veya parfüm sürmektir, hem oranın yapısını bozar hem de erkeğe acı bir tat verir.Vajene bir şey sokulmadan yapılan oral seks bakirelerde kızlık zarına zarar vermez. Kadın adetliyken oral seks yapmanın bir zararı yoktur,eğer erkek bundan rahatsız olmuyorsa adet sırasında yapılan oral seksin ne kadına nede erkeğe zararı vardır. Her aydaki gebe kadına da oral seks yapmanın ne bebeğe nede çiftlere zararı yoktur.

Kişiler oral seks`te birbirlerine daha fazla zevk veren pozisyonları bulup geliştirebilirler. Karşılıklı yapılan oral seks halk arasında 69 diye de adlandırılır,6 rakamını çiftlerden biri kabul ederseniz onun üstünde ki baş aşağı diğeri ise 9 olur ve buradan da 69 deyimi gelmektedir. Oral seks`te en önemlisi karşılıklı istekle ve zorlama olmadan yapılmasıdır.
Dr. Cenk Kiper

Oral Seks ve Ağız Kanseri
Oral seks, ağız tümörlerine yol açabiliyor. Son yapılan bir araştırmaya göre insan papilom (meme başı gibi çıkıntılar yapan selim tümörler) virüsü ağız kanserine yol açabiliyor. Bilim adamları uzun süredir papilom virüsünün ağız kanserine neden olduğundan kuşkulanıyordu. İyi haber bu riskin çok küçük olması. Ağız tümörü her yıl 10.000 kişiden birinde görülüyor. Ve bu vakaların pek çoğu sigara ve içkiye bağlı olarak ortaya çıkıyor.

İnsan papilom virüsü (HPV) cinsel yolla geçen virüslerin en yaygını. Bu virüsün servikal kansere (rahim boynu kanseri) yol açtığı biliniyor. Bazı araştırmalar bu virüsün ayrıca ağız ve anal kanserlerine de neden olabileceğine işaret ediyor.

Fransa, Lyon'daki Uluslararası Kanser Araştırmaları Kurumu'nda çalışan bilim adamları ağız kanserine yakalanmış l670 deneği, l732 sağlıklı denekle karşılaştırdı. Hastalar Avrupa, Kanada, Avustralya, Küba ve Sudan'da yaşıyordu. Servikal kanserlerde görülen HPV-l6 olarak bilinen virüs, ağız kanserlerinde de tespit edildi.

HPV-16 virüsü taşıyan ağız kanserli hastaların arasında oral seks yaptığını açıklayanların sayısı, tümörlerinde HPV-16 virüsü bulunmayan hastalara oranla 3 misliydi. Virüsün kanserlere nasıl yol açtığı konusunda kadın ve erkekler arasında bir fark saptanmadı.

Söz konusu araştırmanın sonuçları "Journal of the National Cancer Institute" isimli bilim dergisinin aralık sayısında yayınlandı.. Bu sonuçlar HPV ile ağız kanseri arasındaki ilişkiyi kesinleştirdi.

Jenital (cinsel organ) HPV enfeksiyonu çok yaygındır. ABD'deki 25 yaşındaki kadınların yaklaşık üçte birinde bu virüs mevcuttur. Bu enfeksiyonların yalnızca yüzde 10'u kansere yol açan türdendir. Bu virüsü taşıyan kadınların yüzde 95'i bu enfeksiyondan bir yıl içinde kurtulur. Ancak bu bile niçin bu kadar az sayıda insanda kanserin geliştiğini açıklayamıyor.

Bu son bulgular ağız kanseri tedavisini de kolaylaştıracak. Dolayısıyla virüs kaynaklı ağız kanserli hastalara antiviral ilaçlar vermek iyileşme olasılığını artırabilir. Bu arada önlem olarak aşı üzerinde çalışmalar yapılıyor. Aşıların ağız enfeksiyonunun yanı sıra jenital enfeksiyonlara da iyi geleceği umut ediliyor.

penisimden sperm boşalamıyorum

Soru 2:

24 yaşındayım. Günde 2 ya da 3 kez bile cinsel ilişkiye girsem boşatamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
Cevap 2:

Sevgili okurum, evlendiğinde düzelir diye umuyorum. Mastürbasyonla ilgili olduğunu sanıyorum. Üzerine düştükçe boşalamaman daha da artacak. Başarı şansın azalacak. Kendini sorgulama, şimdilik öyle kalsın. Mastürbasyondan elden geldiğince uzak dur. Biraz fantezilerini keşfet. Yola öyle devam et.

29 Haziran 2010 Salı

esimle birlikte olduktan sonra uykum geliyor

Seks UykuErkeklerin seks sonrasında hemen uykuya dalması, kadınların en büyük şikayetlerinden biridir. Kadınların istediği, seksten sonra sarılmak, sohbet etmek, birlikte bir paylaşıma devam etmek. Ancak erkekler ne yazık ki bunu yapmaya fırsat bulamadan hemen uykuya dalıyor. Ama kadınların nasıl her konuda mazeret gösterdikleri hormonları varsa artık erkeklerin de var. Orgazm yaşayan erkekler sadece yoruldukları için değil vücudunda ki mutluluk ve uyku hormonu olan Prolaktin’in artması sonucunda uyuma isteğiyle yanıp tutuşuyor. Yani eğer partneriniz size bu konuda bir sitemde bulunur

cinsel birliktelikte yapılan hatalar

Seks Hataları“Seni öpebilir miyim?
Buna benzer izin isteyen cümleler kurmak seks ortamını bozan en büyük hatalardan biri. Zira ilk adımı atmak veya olayı devam ettirmek için ne yapacağını kestiremeyen ve izin istemek zorunda kalan erkek hiçbir kadına seksi gelmez. Kadınlar tatmin edici seks için kendilerini tamamen güvende hissedebilecekleri ve teslim olacakları partnerlere gerek duyarlar. Bu yüzden kontrolün sizde olduğunu hissetirmeniz şart. İzin istemek yerine zamanlamanızı doğru yapın. Partnerinizin vücut dilini takip ederek, izin almadan ve ezik duruma düşmeden neye hazır olduğunu anlayabilirsiniz.

Külçe gibi ağırlık vermek
Kadınların seks hakkındaki en büyük şikayetlerinden biri misyoner pozisyonlarında partnerlerinin altında ezilmek. Kendinizi seksin akışına kaybedip ağırlığınızı eşit olarak dağıtmayı unutabilirsiniz. Fakat ortalama Türk kadının 60 kilo, erkeğin ise 71 kilo olduğunu hesaba katarsanız, partnerinizin bu durumdan ne kadar şikayetçi olduğunu anlayabilirsiniz. Misyoner pozisyonu gibi sizin üstte olduğunuz pozisyonlarda ağırlığınızı partnerinizin üzerine yoğunlaştıramaya dikkat etmeniz şart. Aksi takdirde en başarılı performanısınız bile partneriniz için Çin işkencesinden öteye geçmez.

Seksi porno filmlerdeki gibi sanmak
Kararında ponografi her erkek için bir nimettir. Fakat bu nimet pornografinin hayal ürünü bir sektör olduğu unutulursa, zevk veren bir olay olmaktan çıkar, hatta sevgilinizin seksten tamamen soğumasına yol açar. Her şeyden önce partnerinizin pornocu olmadığını aklınızdan çıkarmayın. Porno filmlerinde kadınları zevkten dört köşe eden pek çok şey, sıradan kadınlar için aşağılayıcı iğrençliklerdir. Elbette partnerinizle ışıklar kapalı, bir iki pozisyonla sınırlı sıkıcı bir seks rutininiz olsun demiyoruz. Ancak sıra dışı bir şeyler denemeden önce mutlaka sevgilinizle konuşmanız ve onu ikna etmeniz gerekli. Porno film içeriğinden etkilenip yapılan diğer bir seks hatası da seksten sonra “İyi miydim?” şeklinde sorular sormaktır. “Benim için iyi olduğu kadar senin içinde iyi miydi?” gibi bir soru sadece porno filmlerinde makul bir soru olarak kabul edilir. İyi geçen bir seks sonrası sizin hiç soru sormanıza gerek kalmadan performansınız takdir edilir. Bu konuda asla bu tip sorular sormayın.

Mekan hatası
Erkekler için seks söz konusu olduğunda ideal mekan diye bir şey yoktur. Erkekler çevrelerinden çok sekse odaklandıkları için nerede olduklarını hiç kafaya takmazlar. Kadınlar için durum bambaşkadır. Mahremiyet güvencesi vermeyen bir mekanda hiçbir adam ne kadar yakışıklı olursa olsun seks yapmaya ikna edemez. Siz sevgilinizi eve getirip rahat sevişeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak o sırada sevgiliniz büyük bir ihtimalle kafasında her an oda arkadaşınızın içeri gireceğine dair bin bir türlü senaryo yazıyordur. Başarılı bir performans için mahremiyeti garanti altına almalısınız. Ayrıca kadınların erkeklere oranla sekse odaklanmalarının daha zor olduğunu hesaba katarak etrafın derli toplu olmasını sağlayın. Eviniz size göre gayet derli toplu olabilir fakat kadınların düzen kriteri farklıdır. Bir kadın için yerlerde boş piza kutularının ve bira şişelerinin olmaması düzenli ev payesini almak için yeterli değildir. Etrafın tozlu olmamasına dikkat edin. Özellikle banyonuz pırıl pırıl olmalı. Aksi takdirde partneriniz sizin pasaklılığından başka bir şey düşünemez ve elbette sekse de konsantre olamaz.

erkekleri yatakta etkileyen hareketler

Kadın SeksEminiz seksi iç kıyafetler oldukça seksidir ancak bir süre sonra çekiciliğini kaydebeder. Bu nedenle sürpriz hareketlerle de bir erkeği şaşırtabilirsiniz. Bir erkeğin aklını başından alan, her kadının mutlaka denemesi gereken 8 seksi hareket!

1- Beklenmedik seksi hareketler yapın! Yeni duş almış, makyajsız halinizle de seksi görünebilirsiniz. Hele üzerinizdeki havlu üzerinizden kazara (!) düşerse süper olur. Bunun yanı sıra banyo kapısını aralık unutmuşsunuz gibi sabunlanmak, sırtınız dönük kurulanmak aranızdaki ateşi yükseltir.

2- Parmak uçlarınızla onu baştan çıkartın! Ellerinizi çıplak vücudunda gezdirirken seksi şekilde hareket ettirin, tırnaklarınızı can yakmayacak şekilde hafifçe batırıyor gibi yapın. Hassas noktalarını keşfedin!

3- Seksi konuşun! Bir erkeğin dikkatini çekmek mi istiyorsunuz? Kelimelerin gücünü kullanarak onu baştan çıkarabilirsiniz. Bir erkek ılık nefesini yüzünde hissettiği, seksi konuşmalara hayır diyemez.

Seksi4- Buluşmanıza gizemlilik katın. Bir erkekle buluştuğunuzda “Benimle buluşmaya zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Seninle birlikte harika işler başaracağımızı düşünüyorum” diye konuşun. İlk önce şaşırsa da zamanla o da bu keyifli oyuna devam edecektir. Diğer seçenek ise, lavabo dönüşü seksi bir şekilde yürüyerek ona doğru eğilerek ‘birini mi bekliyorsunuz’ diyerek seksi bir şekilde gülümsemek olabilir. Bu sıradan yemeğinize daha çok seksilik katacaktır.

5- Kaçan kovalanır sözünden hareketle yatak odanızda kovalamaca oynayın. Kontrolü ilk başlarda elinizde tutun, daha sonra yenilmiş gibi yapın!

6- Gün boyu birbirinize hiç dokunmayın! Akşam yatağa uzandığınızda seksi konuşmalar yapın ve hislerinizi en ince detaylarına kadar konuşun. İlerleyen saatlerde duramayacağınızı göreceksiniz.

Seksi7- Şampanya öpücüğünü deneyin! Sevdiği içeceği dudaklarınızdan içsin. Onu öperken, ona içirin! Bu sırada dekolte giyinmişseniz gerisini siz hayal edin!

8- Zevki geciktirmek. Aynı ortamda yalnız kaldığınızda o anda seks yapmış olsaydınız nasıl olacağını, hissettiklerinizi kulağına fısıldayın ve uzaklaşın! Bütün gün söylediklerinizi düşünmeden yapamayacaktır.

bir bayanı ilişkiye nasıl davet etmeli

deniz içinde ilişkiye girme

DENİZDE SEKS

Avantajı: Görülseniz bile ne yaptığınızın anlaşılması kolay değil.

Dezavantajı: Su yutma tehlikesi.

TAVSİYELER:

• Boyunuzu geçmeyen suda veya ikinizden birinin tutunabileceği batmayan bir şeyle (deniz yatağı, duba vb.) denerseniz çok daha tempolu olacaktır.

• Uzun sürdüğü takdirde, vücut üşüdüğü için, iki tarafın da vücudu hissizleşecektir; bu yüzden kısa tutmakta fayda var.

• Ön sevişmeye denizde başlayıp, serin sulardan kızgın kumlara doğru devam edebilirsiniz.

uçakta fantezili ilişki

UÇAKTA SEKS

Avantajı: Gerçekten kendinizi bulutların üzerinde hissedeceksiniz.

Dezavantajı: Hostes tarafından yakalanırsanız, sizin için yolculuğun geri kalanı, bulutların üstünde değil de yerin dibinde geçebilir.

TAVSİYELER:

• Uçakta seks deneyenler için ‘Mile High Club’ adında bir sanal kulüp var. Araştırmaya değer!

• Tuvaleti deneyecekseniz, hosteslerin serviste olduğu anı seçmeniz, yakalanma riskinizi azaltır.

• Uzun yolculuklarda ışıklar sönüp herkes uyuduktan sonra, hele bir de uçak çok kalabalık değilse, battaniyeler yardımıyla unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

öpüşürken yapılan komik hatalar

İşte öpüşme konusunda yapılan hatalar ve gülümseten tepkiler..

Genel huzuru bozma: “Hey çüş oradakiler, atları korkutmak istemeyiz değil mi? Lütfen çocukların hatırı için ahırınızdan çıkmayın”

Sıkıcı oyun: “Gerçekten çok sakin bir oyun biliyorum. Birbirinizi sadece dudaklarınız değecek şekilde öpmeye çalışacaksınız. Dilinizi de değdirmemeniz gerekiyor. Oynamak ister misiniz?”

Aptallar için önsevişme: “Tatlım, sadece sırt üstü yatmanı, rahatlamanı ve tüm işi bana bırakmanı istiyorum. Hareket etmek zorunda değilsi. Hayır, demek istiyorum ki hareket etme!”

Doktorun tavsiyesi: “Dişçin dedi ki kanal tedavisi yapıldığı için ağzıma kürdan hariç herhangi bir yabancı obje girmemeliymiş.”

Körelmiş enstruman: “Şimdi ve her zaman ıslak severim. Ancak insanlar diş izlerini merak etmeye başlayacak. Zaman zaman biraz daha nazik olabilir misin lütfen. Şimdi öp beni seni aptal..”

en etkileyici öpüşme sırları

Onunla öpüştüğünüzde nefessiz kalmasını, başını döndürmek mi istiyorsunuz? Eski moda öpüşmelerle başlayıp onu yatak odasına götürecek yeni öpüşme tekniklerini deneyin. Önereceğimiz yeni teknikler sayesinde partneriniz öpücüğünüzden çok memnun kalacak.

İlk öpüşmenin filmlerdeki gibi öldürücü etkisi olmayabilir. Öpüşürken yırtıcı hayvan gibi davranmamaya ve mümkün olduğunca az tükrüklü olmasına çalışın. Öpücüğünüz iki insan arasında çok özel şeyler paylaşıldığını gösteren çok sıcak, ağır ve romantik olmalı. Çoğu kişi “sıcak ve ağır” tanımlamasını “ıslak ve dağınık” ile karıştırma hatasına düşer. Islak ve dağınık öpüşenler kadınlar tarafından beğenilmezler ve “kötü öpüşenler” listesinde yer alırlar. Bazıları bunu isteyerek yapabilir ve bunu etrafındakilere övünerek anlatabilir.

İşte en etkileyici 18 öpüşme kuralları..

1. Bayanlar ve baylar öpüşeceğiniz zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bu ünlü bir şarıkıcının seyirci önünde şarkı söylemeye başlamadan önce boğazını temizlemesiyle eşdeğerdir.

2. Öpüşürken diliniz kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli.

3. Erken ortaya çıkan Fransız tarzı bu öpüşmeyi hemen denemeyin. Partnerinizin bunu denemeye çalışacağından şüpheleniyorsanız; 1) Ağzınızı kapatın, 2) Ağzınız açık olsun, dilinizi çıkarmayın.

4. Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir.

5. Ağzınızı partnerinizinkinden çok daha geniş açmayın. Öpüşme taklit etme değildir.

6. Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın.

7. Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın.

8. Dudaklarda başlayan öpüşme sonrası dudaklarınızı vücudun diğer yerlerinde gezdirmek için acele etmeyin. Ay ışığı altında yuvarlanmak, gezinmek romantizmi artırabilir. Bundan sonra kontrolü ele almak sizin elinizde.

10. Çoğu kişi romantizmi yetişkinliğe geçiş döneminde önemser. Herşeyin ötesinde her ikinizde sadece öpüşmeye odaklandığınızda keyif alırsınız.

11. İlk öpüşmeniz sonrasında kendi kendinize “kötüydüm değil mi?” gibi sözlerle çamur atmayın. Gerçek kadınlar ve erkekler sadece bu andan zevk alırlar.

12. Sadece umutsuz ruhlar karşısındakini içine çekmeye çalışır. Özellikle daha önce asla öpüşmediğiniz birine çekingen ve yasakmış gibi yaklaşıp sürpriz bir öpücük kondurmayın.

13. Sizinle öpüşmeye hazır olduğunu anlamadan gözüdönmüş gibi onu öpmeyin. Buna rağmen sevgilinizi elinden tutup bir duvara yaslayıp tutkulu bir şekilde öpebilirsiniz. Sizi durduruncaya kadar devam etmenizde sakınca yok.

14. Öpüşeceğiniz zaman iki elinizle karşınızdaki kişinin yüzünü tutmanız çok romantik olur. Başını geri çekmesini engelleyecek şekilde sarmayın. Başını istediği zaman geri çekip yüzünüzü görebilmesine olanak verin. Onu öpmek için ölseniz bile ağlatacak ya da küçük düşürecek şeyler yapmayın, sakin ve rahat görünün.

15. Öpüşürken nefes almak , kendinizi dizginlemek istediğinizde dudaklarınızı yavaşça kulak memesine doğru kaydırmak size yardımcı olacaktır. Çoğu kişi kulaklarıyla oynanmasından, kulaklarının üzerinde, kulak memesinde sıcak nefes ve dudaklardan hoşlanır. Yine çok ıslak öpmemeye, dilinizi az kullanmaya dikkat edin, kulağın içini öpmeye çalışmayın. Bu durumda partnerinizi sizi itiyorsa, bunu yapmakta ısrar etmeyin.

16. Bayanların ve bayların nefeslerinin taze olduğundan emin olmalarını öneriyoruz. Dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Her zaman yanınızda nefesinizi açan sakız taşıyın. Gece veya sabahları diş lerinizi hemen fırçalamanızı sağlayacak ufak bir diş macunu ve diş fırçası taşıyın.

17. Eğer ağzınızın kenarında veya çevresinde uçuk varsa öpüşmeyin. Havadan bile geçebilen virüs konusunda dikkatli olun gerekirse bağışıklığınızı güçlendirmek için ilaç alın.

18. Bir kadın ya da erkek asla toplulukta ya da dudaklardan hoşçakal öpücüğü beklemez. Pretty Woman’daki Julia Robert’s bile bunu istemez.

Aynı şey ilk randevuda toplulukta, sarmaş dolaş olmak için de geçerlidir. İlk buluşma da öpüşme veya sarılma garip olabilir. Çoğu genç çift ilk birkaç dakika içinde sarmaş dolaş olabiliyor ancak bu hiç romantik değil..

ateşli ilişkinin ip uçları

Sekste en mükemmelini istiyorsanız, yeniliklere ve heyecana açık olmanız gerekir. Unutmayın, seks hayatı tutkulu olan çiftlerin bir birlerine olan bağı dahada ateşli ve sağlamdır.

* Mümkün olduğunca çabuk, seksi gecelikler edinin. Eğer tutkulu bir gece yaşamak istiyorsanız eskimiş, çocuksu pijamaları onun yanında asla giymemelisiniz.

* Bütün iç çamaşırlarınızın beyaz ve pamuklu olmasına özen gösterin. Bu sizi masum ve bir o kadar da seksi gösterecektir. Sevgilinizin vamp bir görüntüden hoşlanmadığını biliyorsanız siyah, dantel ve ince iç çamaşırlarınızdan vazgeçin

* Çok dar elbiseler giymeniz belki de ona seksi gelmeyecektir.

* Eve gelir gelmez oldukça yumuşak ve sıcacık bir öpücükle karşılayın onu. Bu öpücüğünüz 30 saniyeden az olmamalı.

* Onunla her konuştuğunuzda ellerine, ensesine ve kalçalarına dokunmaya özen gösterin. Unutmayın kimi zaman vücut diliniz, sözlerinizden bile daha etkili olabilir.

* İstiridye ve şampanya eşliğinde yenen bir yemek, onun seks isteğini harekete geçirici olağanüstü bir etki yaratabilir. Siz ise kendinizi şeftali ve bir parça çikolatanın afrodizyak etkisine bırakın.

* Şiddetli bir kavgaya başladığınızda, bu kavganın tutkulu ve heyecan dolu bir seksi beraberinde getireceğinin sinyallerini vermelisiniz.kadinca.net

* Fırsat bulduğunuz her an, mümkün olduğunca yakın dans edin. Bedenlerinizi müziğin kıvrak ritmine bırakmanız, birbirinize olan arzunuzu da arttıracaktır.

* Güzel bir yemek ve tenlerinizi bütünleştiren danstan sonra mükemmel bir seks için kendisini hazır hissetmelisiniz.kadinca.net

* Oturma odasında giysilerinizi bile çıkartmadan, onunla sevişmeye başlayın. Büyük bir sandalye başlangıç için uygun bir mekan olabilir. Eğer sandalyede rahat edemiyorsanız, odanın başka bir köşesini tercih edebilirsiniz. O anda bu deneyimi sanki daha önce hiç yaşamamış gibi düşünmelisiniz.

* Oturma odasında başlattığınız seksi, yatak odasına taşıyın. Birlikte yatağa uzanın ve ona en çılgın fantezinizi anlatın. Mesela bir partide, karanlık bir köşede üstelik herkesin bakışları arasında seviştiğinizi söyleyebilirsiniz. Bu oldukça hoşuna gidecektir.

* Sevişmek için tekrar hazır hale geldiğinizde bu dakikaları nasıl daha fazla uzatabileceğinizi, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi nasıl davranacağınızı düşünün.

* Çırılçıplak birbirinize sarılarak uykuya dalın. İlişkinizi daha seksi kılmanın en önemli adımı budur.

* Sabah uyanır uyanmaz konuşmayın. Sadece birlikte duşa girmeyi deneyin. Eğer küvetiniz darsa fazlasıyla şanslısınızdır demektir.

* Onun sakal tıraşını siz yapın. O da sizin saçlarınızı tarasın.

* Birlikte giyinmeye başlayın. O pantolonunun fermuarını çekmeden önce birbirinize dokunun. Bu, gün boyunca birbirinizi arzulamanız için en ideal yol.

* Eğer günü ayrı geçiriyorsanız, ona geçirdiğiniz gecenin bütün detaylarını anlatan bir e-mail yollayın.

* Eğer günü beraber geçirecekseniz, yatağa geri dönün ve onu çıldırtmayı sürdürün.

seks terapistleri tarafından önerilen sex oyunları

Aşağıda, seks terapistleri tarafından önerilen birbirinden keyifli ipuçlarını bulacaksınız.

Göz teması şart

Seks Hayatınızda Zevkten ÇıldırınSevişirken gözleri kapatmak neredeyse gelenekseldir. O şekilde daha kolay konsantre olunacağı düşünülür nedense… Ancak gözleriniz açık sevişmek, ilişkinizdeki duygusallığı hissetmenizi sağlayacaktır. Gözleriniz açık bir şekilde öpüşmeye ve önsevişme sırasında birbirinize bakmaya alıştırınkendinizi. Orgazma ulaştığınızda da göz temasını koruyabilmeye başladığınızda, çok daha farklı bir haz aldığınızı göreceksiniz.

Gürültücü olun

Gürültücü OlunCinsel heyecanınızı sevgilinize açıkça göstermekten çekinmeyin. Hep terbiyeli olmamız öğretildiğinden kendinizi ifade etmek başlangıçta zor gelebilir. Çığlık atmaktan, gülmekten, onun adını haykırmaktan, kısacası gürültücü ve “edepsiz” olmaktan korkmayın. Utanıyorsanız, partneriniz ve ilişkiniz için iyi bir şey yapmakta olduğunuzu söyleyin kendi kendinize. Çünkü zevk aldığınızı ne kadar belli ederseniz, karşınızdaki erkeği de o kadar mutlu edersiniz. Kendinize koyduğunuz sınırları aştığınız noktada zevkin doruğuna ulaşabileceğinizi unutmayın.

Canım vücudum benim

Canım VücudumYatakta maksimum haz alabilmeniz için, top model mükemmelliğinde bir vücuda sahip olmanız gerekmez. Vücudunuzla hâlâ barışmadıysanız, bir an önce bunu yapmalısınız. Her gün beş dakika kadar boy aynasında kendinizi inceleyin ve vücudunuzun sevdiğiniz yönleri üzerinde yoğunlaşın. Eğer bu şekilde doğrudan yüzleşemiyorsanız, hoşunuza giden bir müzik eşliğinde ayna karşısında çıplak dans etmeyi deneyin. Bir süre sonra, sadece size özgü olan vücut şeklinize ısındığınız göreceksiniz. Vücudunuza dair kazandığınız güven ve rahatlık, kendiliğinden seks yaşamınıza yansıyacaktır. İyi bir seks hayatının en büyük düşmanı, beyninizin bir köşesini kemiren ve sizi yatakta katılaştıracak duygulardır.

Pantolon oyunu

En sevdiğiniz jean pantolonunuz üzerinizdeyken sevgilinizi size dokunmaya davet edin. Pantolonun bedeniniz üzerinde yarattığı gerilim ile sevgilinizin dokunuşları birleştiğinde, daha farklı bir haz aldığınızı fark edeceksiniz. Ancak pantolonunuzu çıkarmasına hemen izin vermeyin. Oyunu uzun tuttukça, geriliminiz de yükselecektir.

Seks oyuncakları edinin

Bazen sevişmelere nesneler de dahil edilir; sevişmeyi bir oyun gibi düşünürsek, oyundaki aksesuarlardır bunlar. İki kişinin hayal gücüne göre kullanılan eşyalar da değişebilir.

Yaratacağınız oyuna veya sahneye göre, bazen bir eldiven, bir şapka, gözleri veya elleri bağlamak için bir eşarp olabilir bunlar. Hayal gücünüzü sınırlamayın, tabii iki taraf da oyunun kuralları üzerinde anlaştığı sürece.

Pozisyonlardan pozisyon beğenin

Seksle ilgili başucu kitaplarında binlerce pozisyon verilir. Kişisel tercihler değişir… Ancak istisnasız bütün erkekleri çılgına çevirecek bir pozisyon öneriyoruz. Sizin üstte olduğunuz bir zamanda, sırtınız sevgilinize dönük şekilde oturun. Denge sağlayabilmek için, onun ayaklarına doğru eğilin. Bu pozisyonda karşılaştığı manzara, sevdiğiniz erkeği tahmin ettiğinizden de çok ateşleyecektir.

Kadın ve erkek yatakta hangi noktalarda ayrılıyorlar

Danimarkalı bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre kadın ve erkek cinsel hayatlarının temelini oluşturan veriler şöyle:

Kadınların hayatları boyunca ortalama 5 sevgilisi oluyor. Erkekler içinse bu sayı 13.1

Kadınlar için, sekste kendi memnuniyetleri ön planda. Erkeklerse bu konuda daha cömert. Partnerlerinin zevk almasını tercih ediyorlar.

Erkekler yılda 116 kez cinsel ilişkiye giriyor. Kadınlarsa 108 kez.

Erkeklerin cinsel ilişkisi en fazla 18.9 dakika sürüyor. Kadınlar içinse bu süre 17 dakika.

Erkekler kadınları sekse ikna edebilmek için içki içirmeyi tercih ederken, kadınlara göre erkekleri cinsel olarak heyecanlandırmanın yolu başka bir erkekle flört ederek sevgililerini kıskandırmak.

Kadınlar, partner seçiminde fiziksel görüntüden ziyade toplumsal statü ve zeka gibi kriterlere sahipken, erkekler genç ve sağlıklı partnerler arıyor.

Erkeklerin yüzde 97`si cinsel ilişki sonrası orgazma ulaşıyorlar, kadınlarda ise bu oran yüzde 65.

Erkeklerin tümü hayatlarının bir döneminde mastürbasyon yapıyor. Kadınlar ise kendiliklerinden uyarılmadıkları için kadınlar arasında mastürbasyon yapma oranı yüzde 40.

saşırtıcı seks yasakları

Dünyanın pek çok ülkesinde, cinsel yaşamla ilgili ilginç yasaklar var. İşte ‘pes doğrusu!’ dedirten şaşırtıcı seks yasaklarının listesi…

MOTOSİKLETTE OLMAZ!

LONDRA: İngiltere’ nin başkentinde, motosiklet üzerinde seks yapılamıyor! Hareket halindeki motosiklette sevişmek zaten imkansız ama Londralı çiftler, park halindeki araçlarının üzerinde bile birlikte olamıyor!

TEŞHİRCİLİK DERT DEĞİL

MANCHESTER: İngiltere’ nin Manchester şehrinde erkeklerin, süpermarket ve alışveriş merkezleri dışında teşhircilik yapmaları yasak! Erkekler bu iki mekanda, isterlerse, çırılçıplak bile dolaşabilirler.

SATRANÇ OYNANMAZ!

ESTONYA: Yolunuz başkent Tallinn’ e düşer de, canınız seks yaparken satranç oynamak isterse; bu sevdadan vazgeçin. Çünkü bu ülkedeki seks yasakları arasında sevişirken oyun oynamak baş sırada yer alıyor.

BİRDEN FAZLA EŞ YOK

MACARİSTAN: Macaristan’ da birden fazla kadınla evlilik yasak. Bu ülkede eğer bir erkek, iki kadınla evlenmeye kalkışırsa, ikisiyle birden yaşamaya mahkum ediliyor. Çünkü Macar Hukuku, bunun yeterince büyük bir ceza olacağını düşünüyor!

ÇİRKİN, GÜNEŞ GÖREMEZ

İTALYA: İtalya’ nın Tropea şehrindeki bir kadın, eğer ‘şişman, çirkin ya da genel olarak çekicilikten uzak’ ise; plajda çıplak güneşlenmesi yasak.

EŞCİNSELLERE HAPİS VAR

FAS: Fas’ ta bir insanın hemcinsiyle ilişkiye girmesi, para cezasından başlayıp üç yıl hapse kadar uzanan geniş bir yelpazede karşılık buluyor.

YANAKTAN ÖPÜŞÜLMEZ

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri): Bu ülkede, yanağa kondurulan bir öpücük bile kanuna aykırı hareket etmek anlamına geliyor. Çünkü bunun toplum için zararlı bir davranış olduğu düşünülüyor.

PORNO İZLEYEMİYORLAR

İSRAİL: İsrail’ de 2002 yılında yeni bir yasa yürürlüğe girdi ve bu yasayla, kablo ya da uydu kanallarında porno film izlemek yasaklandı. Cezası ise üç yıla kadar hapis!

BEKARET MARİFET DEĞİL!

GUAM: Pek çok ülkenin aksine Guam’ da kızların bakire evlenmeleri yasak! Profesyonel bekaret bozucular, genç kızların bu sorununu derhal çözüyor ve onları evlilik hayatına birer kadın olarak yolluyor.

esimle sevişirken başkasını hayal etmek

Biriyle sevişirken başkasını düşünmek

Flörtleşmek insanın içinden gelen bir şey olduğundan, son derece sağlıklıdır . İş yerinde bazen normalden fazla kibar olmanız gerekebiliyor. Karşınızdaki bir erkekse, yaptığınız bu şey flörtleşmeye giriyor. İşiniz görüldüğünde ise kendinize olan güveniniz artıyor. Ama bu durumda tehlikeli sularda yüzüyor olabilirsiniz. “Erkek arkadaşım bu şekilde davranıyor olsaydı kötü hisseder miydim?” sorusuna verdiğiniz cevap evetse, adımlarınızı dikkatli atmalısınız.

Yatakta heyecanı kaybedince ne yapmalı


Yatakta heyecanı kaybedince ne yapmalı?

Biriyle uzun süre birlikte olduktan sonra aradaki çekimin azalmasını normal karşılamak gerekir. Bu da, kontrol edemediğiniz dış etkenlerin ilişkinizi etkiliyor olmasından kaynaklanır. Birbirinizi yıllarca beğenebilmek için yakın olmanız gerekir. Onunla çıkmaya başlamadan önceki flörtleşmelerinizi hatırlayıp onları tekrar yakalamaya çalışın. Kimi zaman ilişki monotonlaştığında sekse bir süre ara vermek de işe yarayabiliyor. İki taraf da bu şekilde hayatlarında neyin eksik olduğunu hatırlayabiliyor.

sıradanlaşan seksin heyecanını geri getirmek

Seks sıradanlaşmaya başladıktan sonra heyecanı kim geri getirecek?

Psikoterapistler, insanların bir kez alıştıktan ve zevk aldıktan sonra bazı cinsel alışkanlıklar geliştirdiğini gösteriyor. Bunun sonrasında ise aynı şeyi tekrar tekrar yapıyorlar. Bu da, cinsel potansiyele bakmadan rahat olanın peşinden gitmek anlamına geliyor.

Bir ilişkide genellikle kadınlar duygusal liderliği ele aldığından problemi başka birinin sahiplenmesi gerekiyor. Seksüel bir alışkanlıktan kurtulmak için , yatakta birbirinize neyi yanlış yaptığınızı sorun. Bu şekilde seksin nasıl olması gerektiği konusunda bir beyin fırtınası yapmış olursunuz. Ayrıca yatakta kullandığınız dili de değiştirebilirsiniz. Her zaman söylediklerinizden farklı şeyler söylemeye çalışın ama bunu yaparken bambaşka biri de olmayın. Bazı sorunların konuşularak çözümlenebildiğini ve aynı şeyin sekste de geçerli olduğunu aklınızdan çıkarmamaya çalışın.

Bir ilişki cinsel elektrik olmadan yürür mü

Her iki taraf da halinden şikayetçi değilse cinsel elektrik tutmadan da bir ilişki yürüyebilir. Ama kendinize karşı dürüst olduğunuzdan emin olmalısınız. Eğer bir an önce evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsanız karşınızdaki erkeğe müstakbel baba gözüyle yaklaşıp cinsel kimyayı göz ardı ediyor olabilirsiniz. Bu eksikliği yıllarca görmemezlikten gelmek ilişkiniz açısından çok riskli olabilir. Bu sorun mutlaka bir noktada patlak verecek ve o nokta da muhtemelen evlendiğiniz zaman olacaktır.

Ama yine de bu sorunla nasıl baş ettiğiniz, sekse verdiğiniz önceliğe bağlı olarak belirleniyor. Şunu aklınızdan çıkarmayın; iki insan çoğu konuda anlaşabiliyorsa kimya da zaman içinde oluşacaktır. Bunun en güzel işareti öpüşmenizdedir. Eğer tutkulu şekilde öpüşüyorsanız, bu ilişkide bir gelecek görebilirsiniz.

kadınların sevdigi fantezi oyunları

Çoğu zaman bir tabu olarak görülse ve sosyal açıdan onaylanmasa da hemen hemen bütün kadınlar fanteziler kuruyor. Araştırmalara göre kadınların en çok kurdukları 10 fantezi şu şekilde sıralanıyor. ..

1. HAYALLERİMDEKİ YABANCI

Pek çok kadın, gizemli bir yabancıyla karşılaşmanın ve sadece seks yapıp ayrılmanın hayalini kuruyor.

2. DAHA ÇOK, DAHA İYİ

Grup seks pek çok kadının hayallerini süsleyen fantezilerden. Bunun temelinde ise, pek çok kişi tarafından hayran kalınma, beğenilme isteği yatıyor.

3. ARTIK PATRON BENİM

Çoğu kadın hayallerinde partnerine hükmediyor hatta ona eziyet edip, isteklerini yerine getirmesi için yalvartıyor. Bu fantezi ise ilişkide daha dominant olma isteğinden kaynaklanıyor.

4. SEYİRCİ TUTKUSU

Yaptığımız her davranışın etrafımızdaki insanlar tarafından kabul görmesini ve takdir edilmesini istediğimiz böyle bir dönemde seks sırasında da izlenmeyi ve belki de alkışlanmayı istemek çok normal değil mi?

5. EMRET YAPAYIM

Bazı kadınlar için partnerlerinin onları yönlendirdiği ve yatakta bir şeyi nasıl yapması gerektiğini söylediği bir cinsel birleşme son derece uyarıcı nitelik taşıyor.

6. BİR BAŞKA KADIN MI? NEDEN OLMASIN!

Çoğu kadın, gerçek hayatta kesin bir dille reddetse de, bir başka kadının yumuşak tenine dokunmanın nasıl olacağını merak ettiğini ve hayallerinde bunu denediğini itiraf ediyor.

7. İYİ BİR BAHŞİŞİ HAK EDİYORUM

İşte yine, gerçekte çok ciddi tabu olan bir konu; bir striptiz dansçısı hatta bir fahişe olma hayalini kurmak! Uzmanlar, bu fantezinin genellikle iyi kariyerli ancak stresli ve sıkıcı bir iş hayatına sahip kadınlar arasında yaygın olduğunu belirtiyorlar.

8. İKİ KİŞİ VE BEN

En sık rastlanan fantezilerden birisi; aynı anda iki erkek, hatta bazen iki kadın tarafından şımartılmak! Bunun kökeninde ise ilgi ve şefkat ihtiyacı yatabiliyor.

9. BİR GECELİĞİNE ERKEĞİM

Bir geceliğine olsa da bir erkeğe dönüşmek ve bir penise sahip olmak. Size çok yabancı ve tuhaf bir fantezi gibi mi geldi? O zaman büyük çoğunluğun içinde değilsiniz.

10. BİR BAKİRE GİBİ

Kadınların kurmaktan en çok hoşlandığı fantezilerden biri de; tekrar bakire, her şeyden habersiz bir kız olmak ve ilk geceyi tecrübeli, yakışıklı bir erkekle geçirmek.

iyi bir seks hayatı için püf noktaları

Seksi bilinçli yapmak, bir sanattır… İdeal sekste kadına da erkeğe de eşit oranda sorumluluk düşer. Zevk alma ‘iyi seks’in son noktasıdır . ‘Süper seks’ diyebileceğimiz bu devrede zamansızlık duygusu yaşanır. Saatler bir dakika gibi geçer ya da iki saniye sonsuzluğu ifade eder.

Süper seks deneyimleri olan kadınlar, seks sırasında kendilerine ‘İyi görünüyor muyum?’, ‘Beni beğeniyor mu?’ gibi bilinçsizce sorular sormazlar. O anın tadını çıkarmaya ve beyinlerini başka şeylerle meşgul etmeye bakarlar.

İşte gerçekler

- Boşlukta kaybolma duygusu: İyi ve doyumsuz sekste kadın, o derece zevk alır ki, çevresini, nerede olduğunu, hatta neredeyse eşini bile unutur. İlginç olan, kendilerini kaybeden bu kadınlar, tahminlerinden çok daha güçlü duygular yaşadıklarını itiraf ederler.

- Tek kişi olma duygusu: Süper seks sırasında, hiç değilse seksin bir bölümünde, kadın kendisiyle, dünyayla ve eşiyle bütünleştiği duygusuna kapılır. Konsantrasyon güçlüğü çekmez. Beynini rahat şekilde yaşadığı ana verebilir. Bu da vücudunun sekse tepki vermesini kolaylaştırır.

- Mükemmellik duygusu: Yatakta en iyi anları sorulduğunda kadın, cevap vermekte zorlanır. Bu da seksüel anları ve zevkleri birbirinden ayırmakta çektiği zorluktandır. Sevişmenin her bölümü ve her sevişme özeldir. Çünkü her şey öylesine mükemmeldir ki…

- Güvenlik hissi: Bir çok kadın, süper seksi barış ve güven dolu anlar olarak niteler. Zaten bir kadın, sadece güvende olduğunu hissettiğinde bu kadar rahat bir sevişme yaşayabilir.

- Belirginlik: Süper seks sırasında karşınızdakine açık olmamak imkansızdır. Bir çift, birbiriyle ne kadar çok duygularını ve kişisel arzularını paylaşırsa, ilişki o kadar parlak ve doyurucu olur.

Erkeğe göre en iyi seks

Erkeğe göre süper seks

- Bir erkek, cinsel ilişkiye girdiği kadının kendisini önemsediğini ve arzuladığını hissettirmesini süper seks diye tanımlıyor.

- Yine her türlü istek ve beklentilerini kadının da paylaşmasını süper seks olarak görüyor.

- Ön sevişme sırasında birbirlerini karşılıklı uyarmayı bekliyor.

- Genelde erkekler, sevişmeden önce kadınların alkol almalarını ve sigara içmelerini istemiyorlar.

- İlişkinin bitiminde hemen sırtını dönüp uyumasını sevmiyor ve seksi sadece cinsel birleşme olarak görmüyorlar. Ayrıca kadınların böyle düşündüklerini iddia ediyorlar.

- Erkek, kendisinin kadına dokunup öptüğü gibi, kadının da aynı şekilde davranmasını istiyorlar.

Erkekleri neler tahrik eder?
- Arzulandığını hissettiren bakışlar…
- Yumuşak ve ipeksi bir ten…
- Kalın, dolgun ve hafif nemli dudaklar…
- Dolgun göğüsler…
- Saçını yukarıdan toplamış, güzel enseli kadınlar…
- Ayak bileklerinin inceliği…
- Bir kadının eğilip bükülürken, örneğin dans ederken yaptığı vücut çizgileri…

ideal sex süresi

Yapılan araştırmalar, uzun seks seanslarının aslında ‘şehir efsanesi’ sayılması gerektiğini söylüyor..

Sex and The City ya da Umutsuz Ev Kadınları gibi popüler dizilerde sıkça dile getirilen üstün cinsel performans hikayeleri artık birer ‘şehir efsanesi’ olma yolunda… Bilim adamları tarafından yapılan araştırmalar, tatmin edici bir cinsel ilişkinin öyle saatler sürmesi gerekmediğini hatta dakikaların bile yeterli olduğunu gösterdi.

ABD’de faaliyet gösteren Seks Terapisi ve Araştırmaları Grubu’na bağlı psikolog, doktor, evlilik terapisti ve hemşirelerden oluşan 50 kişilik grup, konu hakkında bir çalışma hazırlamakta olan uzman Eric Corty ve Jenay Guardiani’ye, doldurdukları anketlerle yardımcı oldu.

ONLARCA YILLIK DENEYİM

ABD ve Kanada çapında onlarca yıl boyunca, cinsel sorunları olan binlerce hastaya bakmış bu kişilerin verdiği cevaplar doğrultusunda, cinsel ilişki süreleri ve tatmin edicilik değerleri şöyle çıktı:

SEKS SÜRELERİ VE TATMİN KARNESİ

10 dakika civarını ‘mükemmel’ olarak tanımlayan araştırmada sonuçlar şöyle:

3 ila 7 dakika arası: Yeterli

7 ila 13 dakika arası: Arzu edilen

13 dakikadan fazlası: Yorucu

Bu sonuçları açıklayan bilim adamları, tatmin edici bir seks yaşamı için saatler süren cinsel ilişkiler gerektiği yönündeki inanışların birer efsaneden ibaret olduğunu söylerken, yeni bulguların çiftleri psikolojik olarak da rahatlatacağını belirtiyor.

dogru bilinen ama yanlış 5 seks bilgisi

Yanlış Bilinen 5 Seks GerçeğiGüvenli sekse dair iyi bir bilgiye sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Tabi ki biliyorsunuz ya da hala eski bilgilere sahipsiniz. Yapılan araştırmalarda 18-29 yaş grubu arasındaki insanların cinsellikle ilgili gebelik ve cinsel hastalıklar konusunda risk taşıdıkları görüldü.

Çoğu kişi güvenli seksin önemli olduğunu belirtse de, çoğu insan da bunun ne anlama geldiğini bilemiyor.

İşte gençlerin cinsellikle ilgili yanlış bildikleri şaşırtıcı ve şok edici gerçekler!

Seks Hamilelik1- Yanlış: Eğer birinden hamile kalmadıysan sonraki ilişkinde de kalmayacaksın. Yüzde 59 oranında genç kadın korunmasız ilişkiden hamile kalmadılarsa, kısır olduklarını düşünmeye başlıyor.
Doğru: Korunmasız seksten hamile kalmamak kısır olduğunuz veya bundan sonra hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Doktor tarafından söylenmediği sürece kısır sayılmazsınız. Düzenli olarak korunmasız seks yapıyorsanız yıl içinde hamile kalma şansınız yüzde 85’tir.

Doğum Kontrol Hapı2- Yanlış: Kadın sağlığı açısından, doğum kontrol ilacı kullanmak hamile kalmaktan veya doğum yapmaktan daha risklidir. Bekar gençlerin 3’te 1’inden (yüzde 37) daha fazlası yıl boyunca ilaç kullanmanın kadın sağlığı açısından bebek sahibi olmaktan daha riskli olduğunu düşünüyor.
Doğru: Çocuk doğurmak bir yıl boyunca doğum kontrol hapı kullanmaktan 20 kat daha risklidir.

kondom3- Yanlış: İki kondom bir taneden daha iyidir. Genç erkeklerin yüzde 28’ ine göre ekstra kondom kullanmak ekstra koruma sağlıyor.
Doğru: Aslında iki kondom bir taneden daha kötüdür. İki kondom kullanmak hamile kalma riskini arttırabilir. İki kondomun birbirine sürtüp yırtılma oranı daha yüksektir. Sadece tek bir kondom gebelik ve cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için yeterlidir. Şakacı arkadaşlara dikkat! Kondomla güvenli seks mi? Belki de arkadaşlarınızdan birileri kondomunuza delik açarken olmayabilir!

Ayakta Seks4- Yanlış: Gençler hala ayakta seks yapmanın hamileliği önlemek için etkili bir yol olduğunu düşünüyorlar.
Doğru: Üzgünüz, bu kesinlikle yanlış. Ayakta, otururken, küvette, yatakta, koltukta, arabada hamile kalabilirsiniz ve bu liste böyle devam eder.

5- Yanlış: Yüzde 90 istenmeyen hamilelikten kaçınmak için her türlü bilgiye sahip olduğunu düşünüyor.

Doğru: Oysa 10 kişiden 6’sı doğum kontrol hapı hakkında yok denecek kadar az şey biliyor ve 10’da 10’u kondom hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmiyor.

Kadınlarda seks için uyarı bölgeleri

Kadınların Dokunulmaya Duyarlı Bölgeleri

Kadın Vücudu

Kadınlarda cinsel uyarı bölgeleri

Kadın cinselliği oldukça karmaşıktır ve bu özelliğiyle erkeklerden belirgin şekilde ayrılır. Kadınlar cinsel ilişkide erkeklere göre çok daha fazla seçicidirler ve bir erkeği yeterince tanımadan onunla cinsel bir beraberliğe "sıcak bakmazlar". Kadınların çoğunun erkeklerden farklı olarak duygusal anlamda "bir şeyler hissetmeksizin" bir erkekle beraber olmaya istekli olmayacakları rahatlıkla söylenebilir.

Ünlü psikanalist Karen Horney eserlerinde insanın doğasının temelde sevgi veya güç arayışı içerisinde olduğunu ve bir insanın davranışlarını yönlendiren en önemli etkenlerden birinin bu arayışını tatmin etmek olduğunu ima etmiştir. Bu görüşe göre insanların bazıları diğerlerinin kendilerini sevmesine önem verirken, diğerleri sevilmekten çok güçlü olmak peşindedirler. Bu görüşün devamında Horney, kadınların yapısal olarak daha çok sevgi odaklı, erkeklerin ise güç odaklı olduğu görüşünü taşıdığını ifade etmiştir. Yani Horney'e göre kadın için bir erkeğin sevgisini kazanmış olmak ön plandayken, bir erkek için ön planda olan kadının onu güçlü görmesidir.

Karen Horney sevgi ve güç arayışının cinselliğe de yönlendiğini, kadının cinselliği daha çok "seviliyor olmanın" bir ifadesi olarak gördüğünü, erkeğin ise cinselliği "güçlü olmanın, kadına sahip olmanın" bir ifadesi olarak görme eğiliminde olduğunu belirtmiştir.

Cinsel Uyaranlar

Uyaran, beynimizin bilinçli bölgesinde bize bir duygu yaşatan ve bizi belli bir davranışa yönlendiren bir mesajdır. Refleks uyaranlar bizi otomatik davranışlara yönlendirirken karmaşık uyaranlar öncelikle bir "his" yaşamamızı sağlar ve daha sonra bizi harekete geçirir.

Beynimiz çok çeşitli uyaranları algılama yeteneğine sahiptir. Tüm uyaranların ortak özelliği duyu organlarımız vasıtasıyla alınması ve bir kimyasal mesaja dönüştürülerek beynimize aktarılmasıdır.

Gözler, kulaklar, burun, tad alma organlarımız ve cildimizle algıladıklarımız yukarıda anlatılan bir şekilde beynimize ulaştırılır ve bir tepkinin doğmasına neden olur. Sevdiğimiz birinin görüntüsü veya sesi bize daha farklı bir duygu yaşatırken, sevmediğimiz birini görmek veya sesini duymak bize yaşattığı olumsuz duyguyla bizi o kişiden ruhsal veya fiziksel olarak uzaklaşma davranışında bulunmaya yönlendirir.

NLP adı verilen ve son zamanlarda giderek yaygınlaşma eğiliminde olan öğretiye göre insanlar duyularında seçici davranmaktadırlar. Bazı insanlar dokunsal, bazıları işitsel, bazıları ise görsel uyaranlardan daha fazla etkilenmekte ve daha çok etkilendikleri uyaran onlarda daha bariz davranış değişikliği oluşturmaktadır.

Bu görüş cinsel uyaranlara aktarıldığında çıkan sonuç şudur:

Bazı insanlar dokunulmaktan, bazıları cinsel içerikli konuşmalardan ve seslerden, bazıları ise cinsel içerikli görüntülerden diğer uyaranlara göre daha fazla etkilenmekte ve kişinin tercih ettiği uyaran onu cinsel açıdan daha fazla uyarmaktadır.

Bir örnek vererek bu teori daha iyi anlaşılabilir hale getirilebilir: Bir erkek, daha önceden beraber olduğu bir kadını yalnızca sözleriyle etkileyebilmeyi başarmış, bir başka kadın ise ona "dokunulmaktan çok hoşlandığını, ancak sözlerin onu fazla etkilemediğini" söylemiştir. Bu iki kadından ilki duysal yönelimli, ikinci kadın ise dokunsal yönelimli bir kadındır.

Genel olarak söylemek gerekirse erkekler daha çok görsel ve işitsel eğilimli, kadınlar ise daha çok dokunsal ve işitsel eğilimlidir. Kadınlar erkeklerden farklı olarak pornografik yayınları seyretmekten fazla zevk almaz, duygusal olarak "bir şeyler hissettikleri" erkeğin ona temas etmesinden hoşlanırlar.

Kadınların Dokunulmaya Duyarlı Bölgeleri

Sinir uçlarının diğer bölgelere göre belirgin bir şekilde yoğun olması nedeniyle kadınların çoğunda genital bölgenin en duyarlı bölgesi klitoristir ve en güçlü orgazmlar bu bölgenin uyarılmasıyla ortaya çıkar.

Her kadının yapısı diğerine göre farklıdır ve kendini iyi tanıyan bir kadın dokunulduğunda kendisini en çok uyaran bölgeyi iyi tanır.

Kadınların çoğunda memeler, meme uçları, dudaklar ve vajina dokunulmaya duyarlı diğer bölgelerdir. Yine boyun bölgesinde bazı noktalar, kulak memeleri, bacakların iç yüzeyleri ve karın cildi çoğu kadın için cinsel açıdan oldukça uyarıcıdır.

Kadınların sıklıkla işitsel yönelimli olmaları nedeniyle eşleri tarafından kulaklarına fısıldanan güzel sözler de kadınları etkiler.

Kadınların dokunulmaya duyarlı bölgelerini belirlemeleri, cinsel ilişkiye hazırlık aşamasının en güzel şekilde yaşanabilmesi ve kadının cinsel ilişkiye mükemmel bir şekilde hazırlanabilmesinin sağlanabilmesi açısından önemlidir. Her duyarlı erkeğin eşinin dokunulmaktan hoşlandığı bölgeleri iyi bilmesi gerekir.

Bazı kadınların dokunulmaya duyarlı bölgeleri o kadar "hassastır" ki, kadın bu bölgeye uygulanan bir uyaranla orgazm olabilir.

G Noktası ( G Spot)

G noktası, Graefenberg adlı bilim adamı tarafından 1944 yılında tarif edilen ve vajina ön duvarının ortalarında yer alan bir bölgedir.

G noktasının varlığı veya orgazmdaki önemi bazı doktorlar tarafından reddedilmekte, bazıları ise G noktasını vajinal orgazm oluşumunun merkezi olarak kabul etmektedir.

Kadının Ejakulasyonu (Boşalması)

Kadında orgazmı sonrasında bazen aynen erkekteki ejakulasyona (boşalmaya) benzer bir sıvı geldiği saptanmış olmakla beraber bu sıvının aslında idrar olduğu ve kadındaki "ejakulasyon" yani "boşalma" olarak tarif edilen olayın muhtemelen orgazm esnasında idrar kaçağı olduğu sonradan anlaşılmıştır.

Gerçekten de hiçbir idrar kaçırma şikayeti olmayan bir kadında güçlü bir orgazm sonrasında istemsiz idrar kaçağı olabilmektedir.

cinsel uyarı bölgeleri

İnsan gövdesindeki cinsel uyarı bölgeleri ya da cinsel uyarıya yatkın bölümler yalnızca üreme organları değildirler. Kadınlarda, tüm gövdeyi kaplayan deri, cinsel bakımdan az ya da çok uyarılabilecek niteliktedir, insan gövdesinde bulunan en belli başlı cinsel uyan bölgeleri aşağıda sıralanmıştır.

Penis

Penisin çeşitli bölümleri arasında en duyarlı olanı, glans adı verilen penis ucudur. Bunun da özellikle alt bölümü, yarığın tam gerisinde bulunan kısım, en duyarlı yanıdır. Penisin sapı ve özellikle köküne yakın bölümü en az duyarlı bölgedir. Bununla birlikte, ritmik olarak uygulanan bir uyarıya karşılık verir.

Klitoris

Kadında klitoris penisin karşılığıdır. Dış deri normal olarak klitorisi kaplamakta olup, klitoris başının (erkekteki penis ucunun karşılığı) ilk anda göze çarpmasını önler. Uyarıya çok yatkın olup, dokunmaya, ritmik baskıya ve her şeyden çok devamlı fakat aralıklı bir uyarıya karşılık verir. Klitorisin aralıksız olarak uyarılması genel olarak iyi birşey değildir. Kadında, gıdıklanmayı andıran, karşı koyulması, dayanılması son derece güç bir duygu uyandırabilir. Klitorise karşı özel bir ilgi gösteren bir erkek, bu noktanın çevresini uyararak da aynı sonuca erişebileceğini, kadının coşkusu için klitorisin kendisine dokunmanın kesinlikle gerekli olmadığını öğrenmelidir.

Küçük Dudaklar (Labia Minora)

Küçük dudakların iç bölümleri dokunmaya karşı son derece duyarlıdır. Bir iç dudaktan başlayarak klitorisin üstünden de geçerek öbür iç dudakta son bulan bir tür döner uyarı uygulandığı zaman kadının cinsel coşkusu belirli bir şekilde artar.

Döl Yolu Ağzı

İdrar deliği ile döl yolu ağzını içine alan bölge de son derece duyarlıdır.

Döl Yolu

Döl yolunun ağzındaki sfenkter çemberi her hangi bir baskı altında kaldığı zaman daralır. Döl yolunun ön bölümüne, aşağı doğru parmaklar ile uygulanan ritmik baskı, çok keskin bir cinsel coşkuya yol açar. Döl yolu duvarları dokunmaya karsı fazla duyarlı olmadıkları için, penisin döl yoluna girmesinden duyulan cinsel coşku, daha. çok ruhsal bir coşkudur. Döl yolu içini doğrudan doğruya uyarmaya kalkmak bu bakımdan tüm anlamsız olmasa bile, tırnakların bu bölgeyi zedeleme ihtimalleri vardır. Parmakların döl yolu ağzından daha ileri gitmemeleri öğütlenir. Klitorisin dibi uyarıldığı zaman döl yolu ağzında da cinsel coşku duyulur.

Serviks

Aslında bu bölge dokunmaya karşı duyarlı değildir. Kadın serviksin uyarıldığını sanabilir; ama bu, penisin çok derinlere girmesinden dolayı meydana gelen basıncın peritoneum’u (döl yatağı yüzeyini kaplayan doku] etkilemesi ve derinlere giren penisin genellikle bir seri tepki yaratması yüzündedir. Bu bölgeyi erkeğin parmakları ile uyarmaya çalışması doğru değildir, çünkü eşini yaralayabilir.

Büyük Dudaklar (Lâbia Majora).

Erkeğin teslis torbalarını andırır Kadının cinsel duygularının uyanmasında önemli bir rol oynamaz ama penis üzerinde uyarıcı bir etkisi olabilir.

Testis Torbaları (Scrotum)

Cinsel uyarı ile doğrudan doğruya pek ilişkisi yoktur. Bazı erkekler, testis torbalarının avuç içinde tutulup parmaklar ile uyarılmasından coşku duyarlar. Çoğu erkekler ise testis torbaları biraz fazla sıkıldığı zaman acı duyarlar. Bununla birlikte testis torbalarının bir avantajlı yanı vardır: cinsel birleşme sırasında kadının gövdesine hafifçe değerler ve bu çoğu kez kadına zevk verir.

Apış Arası

Döl yolu ağzı (ya da penis kökü) ile anus (makat) arasında kalan bölge dokunmaya karşı duyarlıdır. Bu bölgenin orta bölümü özellikle basınca karsı duyarlıdır.

Anus (Makat)

Bu bölgedeki cinsel duyular kişiye ve ruhsal etkilerin derecesine göre değişir. Makat ile cinsel organ aynı kaslar ile birbirlerine bağlı olduklarından, gerek erkekte gerekse kadında, cinsel organlar uyarıldığı zaman makat küçülür ve makat uyarıldığı zaman da, cinsel organlar kasılır.

Memeler

Kadınlarda memeler dokunmaya karşı duyarlıdırlar Ritmik bir basınç ve uyarı hareketi cinsel duyguların çoğalmasını sağlayabilir. Özellikle meme uçları, klitoris kadar duyarlıdır. Kadının memeler yolu ile duyduğu uyarı aynı anda döl yatağına ve diğer cinsel organlara aktarılır. Bazı kadınlar, meme uçlarının öpülmesini ya da emilmesini cinsel organların uyarılmasına tercih ederler. Bu arada, analık duygularının kadının ruhsal yapısında tuttukları yeri de göz önünde bulundurmak gerekir. Bir takım kadınlar, sırf analık duygularının ağır basması yüzünden memelerinin uyarılmasından cinsel coşku duymazlar. Cinsel bakımdan, erkek memesi kadın memesine oranla çok daha az duyarlıdır.

Ağız

Dudaklar, dil ve ağızın diğer bölümlerinde, en az cinsel organlarda olduğu kadar cinsel duyu bulunmaktadır. Memeler ya da cinsel organlar uzun uzun öpüldüğünde cinsel coşku geniş ölçüde artar.

Kaba Etler

Kaba ellerdeki kaslar kasıldığı zaman cinselcoşku artar. Bu nedenle, cinsel birleşme sırasında gerek kadın gerekse erkekler, bilinçli ya da bilinçsiz olarak kaba etlerinde bulunan kasları kasarlar. Bu kasılmanın sonucu olarak makat da küçülür ve böylece cinsel organlar uyarılmış olur, döl yolu kasları gerilir, döl yolu ağzı daralır; erkekte ise penis sertleşir.

Bacaklar

Bacakların iç bölümleri cinsel uyarıya karsı keskin bir tepki gösterirler.

Diğer Bölgeler

Bazı kimselerin gövdelerinde, yukarda sayılanların yanı sıra gelişmiş bir takım cinsel uyarı bölgeleri vardır. Bunlar genellikle, gözler, kulaklar, ense, boyun, koltuk altlan, göbek, karın, bel, sırt, kasıklar, göğsün iki yanı ve bunların çevresindeki bölgelerdir. Saçların ve bazı bölgelerdeki kılların hafif hafif okşanması da bazı durumlarda cinsel duyguları uyandırabilir.

Seksi daha cazip hale getirmenin yolları

Seksi tavsiyeler

Natürel Dergisi'nin ‘Seksi daha cazip hale getirmenin yollarını’ okurken bir ara orada da ‘Serdar Amca’ tiplemesine benzeyen birisinin var olduğunu düşünmeye başladım.

Üstelik daha da vahimi oradaki Serdar Amca muadili kişi kendini ciddiye alıyordu.

Çünkü konu hakkında gayet ciddi, kapsamlı düşünceleri vardı ve ona göre tavsiyelerine uyulduğu takdirde Türkler'in suratlarında devamlı tuhaf bir gülümsemeyle gezmelerine yol açacak bir seks yaşamını yakalamaması işten bile değildi.

Baştan söylemeliyim ki derginin konuyla ilgili tespitleri arasında sadece bir tanesine katılıyorum.

‘‘Seksi bulduğumuz ama yatakta kesinlikle bize buz gibi etki yapacak 13 erkek’’ listesine Antonio Banderas'ı -ki kendisi son yüzyılın en yakışıklı erkekler listesinde 11'inci sırada yer alan Ertuğrul Özkök'ten sonra daha alt düzeylerde yer almıştır- koymuşlar.

Sadece Antonio Banderas ile ilgili tespitlerine katıldım. Katıldım demek yanlış olacak, sadece bu tespitlerine bir itirazım yok diyeyim.

Ancak bu listeyi hazırlayan arkadaşın zevk düzeyi konusunda gerçek şüphelerim var.

Çünkü listede Mehmet Ali Erbil de yer alıyor.

Listenin konu başlığının ‘‘Seksi bulduğumuz ama yatakta bize kesinlikle buz gibi etki yapacak 13 erkek’’ olduğunu hatırlayın.

Yani anlayacağınız bu arkadaş -ki yazıyı yazanın bir bayan olduğu gibi bir izlenimim var- MEHMET ALİ ERBİL'İ ASLINDA SEKSİ BULUYOR.

Sizi bilemiyorum ama bence bu arkadaşın demin bahsettiğim ‘Son yüzyılın en seksi erkekler’ listesini hazırlayan aynı kişi olduğu açıklanırsa şahsen ben hiç şaşırmayacağım.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

Bu arada bu liste dünya çapında bir ‘ilk’i de başardı ve 10'uncu sıraya Prens Charles'ı koyarak onun aslında seksi bir insan olduğu yolunda dünya tarihindeki ilk açıklamayı da yaptı.

Şimdi derseniz ki o bile listede varsa Mehmet Ali Erbil niye olmasın ki, o zaman ben de size vallahi haklısınız der ve susmak zorunda kalabilirim.

Ama beni şu anda susturmamanızda yarar var çünkü tam gaz almış gidiyorum.

‘Seks sonrası yapılacak altı şey’ listesi de ilginç.

Bir kere bu liste orta yaşlı erkeklere düşman olan bir kadın tarafından yazılmış.

Çünkü seks sonrası yapılacak şeylerin altıncı sırasında ‘Tekrar seks yapmak’ yazıyor.

Bunu okumak bile yaşları 40 ile 55 yaş arası olan kuşakta müthiş bir panik yaratır, benden söylemesi. Bana inanmıyorsanız aynı öneriyi Woody Allen'a yapın da bakın görün olacakları.

Ancak listede benim takıldığım konu aslında bu değil. Yapılacak altı şeyin birinci sırasında ‘Karton kutularda Çin yemeği veya dondurma yemek’ yer alıyor.Dondurmaya bir şey diyemem ama Çin yemeği oldukça önemli stratejik sorunları beraberinde getiriyor.

Şöyle ki:

Seks yapar yapmaz Çin yemeğini yatakta yiyebilmemiz için Çin yemeğinin lokantadan bizim seks bittiği anda gelmesi gerekecek. Zamanlamayı nasıl yapacağız? Yatmadan önce yemeği ısmarlarsak ama zamanlamamız tutmazsa ne olacak? Orgazm olmaya yaklaşırken kapıya dayanan Çin yemeklerini getiren kişiyle muhatap olmak zorunda kim kalacak? Kapıya yemeği getiren kişi de Çinli olur ve yataktan kalkıp onunla muhatap olan kişi erkek olursa o erkeğin o gece bir kez daha sevişebilmesi artık mümkün olabilir mi? Yemek geldi tekrar yattınız diyelim, mutfaktan o güzel kokular gelirken sevişmeyi tercih etmek kolay bir çözüm mü? Evde yeterince soya sosu yoksa ve bu kafanıza takılırsa o durumda bile sekse konsantre olabilmeniz mümkün mü?

Dergide bütün bu sorulara cevap yok.

. Cinsel ilişki nasıl yapılır hakkinda aciklamalar Cinsel ilişki nasıl yapılır konusunda bilgiler

dogum sonrası sex sevişme hayatı

Doğum hayatnızdaki dönüm noktalarından biri olacak. Bir yandan dünyaya bir bebek getirirken, diğer yandan da fiziksel ve ruhsal değişiklikler yaşayacaksınız. Peki seks yaşamınız bundan nasıl etkilenecek? Doğumdan önceki seks yaşamınıza geri dönebilecek misiniz?

Havanızda mısınız?
Bu sorunun cevabına eşiniz ve siz farklı cevaplar verebilirsiniz. Doğumdan sonraki ilk haftalarda sekse karşı bir isteksizlik duymanız normaldir.

Rahatlıkla anlayış gösterilebilecek bazı şeyler seksin büyük bir adım gibi görünmesine sebep olabilir. Mesela;

  • doğumdan sonra iki, üç hafta kadar devam edebilecek olan akıntılar (eğer bu akıntıyla beraber kaşıntı, acı hissi ya da koku varsa, mutlaka doktora görünün.)
  • yorgunluk
  • iyileşmesi tam olarak gerçekleşmemiş dikişler
  • uyku ihtiyacı
Tüm bunlar olurken, eşinizle olan duygusal yakınlığınız kaybetmemeye çalışıp sabrınızı koruyun. Seks hayatınız eninde sonunda yavaş yavaş canlanmaya başlayacaktır. Önemli olan bunu büyük bir probleme çevirmemektir.

Başlarda gergin olabilirsiniz. Bu durumda vazelin gibi bir kayganlaştırıcı kullanabilirsiniz. Vazelin kullanmanıza rağmen seks hala acı veriyorsa, o zaman yaralarınız tam olarak iyileşmemiş olabilir. Doktorunuza görünürseniz, enfeksiyon olup olmadığını öğrenip, varsa temizletebilirsiniz.

Vajina genellikle eski haline döner ve eski haline göre bir farklılık hissedilmez. Ancak bu konuda endişeleriniz varsa, gene doktorunuza danışabilirsiniz.

Göğüsler ve seks
Bebeğinizi emziriyorsanız, göğüsleriniz başlangıçta hassas olacaktır. Seksüel olarak uyarılmak, sütün akmasına sebep olabilir. Eğer bu sizi ve eşinizi olumsuz etkiliyorsa (bundan iğreniyor, dolayısıyla da seksüel arzunuzu kaybediyor olabilirsiniz), seks yapmadan önce bebeğinizi emzirmeyi deneyebilirsiniz. Bu, sütün akmasını azaltabilir, ya da tamamen engel olabilir.

Sabırlı olun
Duygularınız hakkında eşinizle konuşun. Zamana ihtiyacınız varsa, yavaştan alın. Her şeyin hızla ilerlemesini istiyorsanız, hızlı davranın. Eğer birkaç ay sonra seks hala ilginizi çekmiyorsa ve siz ya da eşiniz endişeleniyorsanız, bunun hakkında konuşun. Bu konuda doktorunuza da danışabilirsiniz.

Libidoyu en çok öldüren şey yorgunluktur ve birlikte zaman geçirmek, yakın olmak ve seks için, zamanı programlamak zorunda kaldığınızı hissedebilirsiniz. Uykulu olmadığınız zamanları seçmeye bakın. Hafta sonları, öğleden sonralar iyi bir zaman olabilir. Tabii bebeğiniz o saatlerde uyuyorsa. Bebeğinizin düzenini siz bildiğinize göre, seks hayatınızı buna göre programlamaya çalışabilirsiniz.

Korunma
Doğumdan hemen sonra, eşinizle cinsel ilişki yaşamaya başladıysanız, hamile kalmamak için korunmaya da başlamakta yarar var. Yeni doğum yapmış olmanız, bir anda yeniden hamile kalmayacağınızı göstermez. Korunma uygulamadığı için, 6 haftalık kontrollerde doktora gidip hamike olduğunu öğrenen bile var!

Seks yapmak istemiyor musunuz?
Canınız seks yapmak istemiyorsa, kendinizi zorlamayın. Pek çok kadın doğumdan sonra bir süreliğine seksten soğurlar. Burada önemli olan konuyu eşinizle konuşup, birbirinizin ihtiyaçlarınıza karşı duyarlı olmaktır. Birbirinize masaj yapabilir, ya da sadece sarılıp oturabilirsiniz. O yakınlığı paylaşmak da yardımcı olacaktır.

Babaların gözünden...
Tüm olumlu ve olumsuz yanlarıyla baba oldunuz ve eşinizle doğumdan önce paylaştığınız türden bir yakınlığı tekrar ne zaman paylaşacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Bu duygularınızı eşinizle konuşun, çünkü o da aynı şeyleri düşünüp, size söylemeye çekiniyor olabilir.

Konuşmak, anlayışlı ve rahatlatıcı olmak, bir çift olarak beraberce zaman geçirmek önemlidir. Seks yapamıyorsanız bile, birbirinizi başka açılardan tatmin edebilirsiniz.

Doğumdan sonra, doğal olarak düşündüğünüz tek şey eskisi gibi sadece eşiniz olmayacak. Eğer bebek yatak odanızda uyuyorsa, başka bir odada seks yaparken kendinizi daha rahat hissedebilir, ya da bebeği başka bir odada uyutabilirsiniz.